Gå til hovedinnhold

LIKE

Like er vårt rimeligste alternativ til norske tannklinikker. Her finner du et stort sortiment av forbruksvarer som brukes i klinikken hver dag. Alt fra munnbind, hansker, hodestøttetrekk med mer.

Flowers horizon pink

LIKE - rimelige hverdagsprodukter

Like er vårt rimeligste alternativ på forbruksvarer innenfor tannhelse uten av det går på bekostning av kvalitet.

I sortimentet skal du finne det meste av alt du trenger i det daglige som for eksempel munnbind, hansker, diamanter, hodestøttetrekk osv.

LIKE produktene

I tillegg til Orbis er også LIKE vår egen private label.

Antall varer økes hver år. Vi bruker god tid på å kvalitetssikre produktene og utvider stadig sortimentet i tråd med ønsker og behov i markedet. Savner du produkter, eller har du meninger om produktene du allerede bruker, vil vi gjerne høre fra deg. Vi er glade for alle tilbakemeldinger.

Ønsker du å prøve varene på forhånd sender vi deg også vareprøver. Kontakt oss gjerne så kan vi komme med forslag på forbruksvarer du kan spare penger på.

Se alle LIKE produkter

Hvorfor er LIKE så rimelig? Går dette på bekostning av kvalitet?

Plandent er Planmeca-gruppens kjede med dentale tannhelsedepoter. Dette er også den største gruppen av dentaldepoter i Nord-Europa. Når vi er så mange kan vi oppsøke leverandører og kjøpe inn store partier med kvalitetsvarer.

Siden tannhelsepersonell stort sett bruker de samme forbruksvarene over hele verden kan alle benytte seg av det samme partiet som er innkjøpt. Hyggelig for oss og de beste prisene for deg.

Se LIKE og ORBIS katalogen

stripegrey.jpg

Se mer om forbruk og andre merker

ORBIS dental produkter

ORBIS er Plandents kvalitetsprodukter til en lavere pris. Plandent har mer enn 1000 ORBIS produkter i sortimentet og er favoritter hos tannleger over hele landet.
Les mer

PlanOrder - lagerstyring i tannklinikken

Med PlanOrder får du et komplett lagersystem med innebygget bestillingssystem skreddersydd for din tannklinikk.
Les mer

PlanDeal - når totalen teller

Med PlanDeal gir vi deg de beste betingelsene og prisene på forbruksvarer. Vårt mål er at du skal få en totalt billigere handlekurv hos oss.
Les mer