Gå til hovedinnhold

ORBIS

Orbis er Plandents egne kvalitetsprodukter til en lavere pris. Våre profesjonelle konsulenter hjelper deg å navigere til hvor du kan spare penger.

ORBIS - God kvalitet til lave priser

Orbis er Plandents kvalitetsprodukter til en lavere pris enn de dyre merkede produktene. Orbis-produktene er en vanlig del av vårt sortiment, og våre profesjonelle konsulenter hjelper deg å velge hvor du kan dra nytte av å spare penger.

Med mer enn 1000 forskjellige varenumre i hyllene dekker vi en stor del av klinikkens forbruksvarer, og vi sørger for at du får kvalitetsprodukter til konstant lave priser.

Målet vårt er fornøyde kunder

Flere klinikker har allerede byttet mer eller alle forbruksvarene sine med Orbis og har spart massevis av kroner på kjøpet. Tilbakemeldinger tilsier at våre kunder er fornøyde med kvalitet og pris.

Vi er en del av et europeisk innkjøpssamarbeid og kan derfor tilby kvalitetsprodukter til lave priser som kommer deg til gode.

Se hele ORBIS sortimentet

Derfor anbefaler vi Orbis

Stordriftsfordeler på din klinikk

Orbis er Plandents egen private label. Det felles innkjøpssamarbeidet med våre europeiske tilknyttede selskaper betyr at vi kan kjøpe kvalitetsprodukter til lave priser - og få våre egne varer utviklet etter norske tannlegers ønsker.

Orbis er et registrert varemerke i flere land, og kvaliteten på produktene er helt i tråd med de dyreste merkevarene.

Plandent har mer enn 1000 Orbis produkter i sortimentet og er favoritter hos tannleger over hele landet. Våre stordriftsfordeler kommer deg til gode hver dag på tannklinikken

Se hele sortimentet i ORBIS katalogen

stripegrey.jpg

Se mer om forbruk og andre merker

Forbruksvarer fra LIKE

LIKE er vårt rimeligste alternativ til norske tannklinikker. Her finner du et stort sortiment av forbruksvarer som brukes i klinikken hver dag. Alt fra munnbind, hansker, hodestøttetrekk osv.
Les mer

PlanDeal - når totalen teller

Med PlanDeal gir vi deg de beste betingelsene og prisene på forbruksvarer. Vårt mål er at du skal få en totalt billigere handlekurv hos oss.
Les mer

PlanOrder - lagerstyring i tannklinikken

Med PlanOrder får du et komplett lagersystem med innebygget bestillingssystem skreddersydd for din tannklinikk.
Les mer

Enkel varetelling med PlanInvento

PlanInvento gir deg muligheten til å gjennomføre en enkelt og effektiv varetelling i klinikken helt uten kostnad.
Les mer