Gå til hovedinnhold

Luftrensesystem - Planmeca Cleanic 500

Vi er glade for å introdusere vårt nye Planmeca Cleanic ™ 500 luftrensesystem designet spesielt for tannklinikker. Systemet fjerner lukt, gasser, mikrober og andre urenheter fra inneluften, noe som bidrar til å skape et tryggere miljø for både deg og dine pasienter.

PlanMeca-Cleanic-luftrensni.jpg

Vi lanserer Planmeca Cleanic ™ 500 luftrensesystem - ren luft for tannklinikker

I følge en nylig studie* kan luftfiltrering redusere risikoen for overføring av COVID-19 betydelig. Siden det genereres store mengder mikrobielle aerosoler under tannbehandlinger, anbefales bruk av luftrensere i tannklinikker.

Vi er derfor glade for å introdusere vårt nye Planmeca Cleanic ™ 500 luftrensesystem designet spesielt for tannklinikker. Systemet fjerner lukt, gasser, mikrober og andre urenheter fra inneluften, noe som bidrar til å skape et tryggere miljø for både deg og dine pasienter.

Det er umulig å holde trygge avstander i pasientbehandlingen, det er mange pasienter innom i løpet av dagen og forskjellige kjemikalier brukes under behandlingen.

Luftrensere gir lindring for pasienter og ansatte som lider av allergi, overfølsomhet eller astma, og de fjerner også luftforurensende stoffer effektivt. Ren luft øker de ansattes tilfredshet, og det er også observert at eliminering av lukt kan bidra til å redusere tannlegeskrekk.

Ren luft med Planmeca Cleanic 500

Det nye luftrensingssystemet Planmeca Cleanic ™ 500 er designet spesielt med tanke på tannklinikker. Systemet renser luften rundt tannlegeteamet og pasientene effektivt og justerer seg i henhold til luftkvaliteten. Planmeca Cleanic 500 fjerner lukt, gasser, mikrober og andre urenheter fra inneluften. Til tross for høy effektivitet er systemet veldig stille.

Se brosjyre fra Planmeca for Cleanic 500 luftrensingssystem (PDF document, 610 kB)
Les mer på Planmecas hjemmesider

Smartskjermen til Planmeca Cleanic 500 analyserer og kontrollerer automatisk luftkvaliteten innendørs. I tillegg til autopilot-modus er det også en manuell rensemodus tilgjengelig. Luftkvaliteten kan også overvåkes og hele systemet kan fjernstyres ved hjelp av en mobilapp.

Planmeca Cleanic 500 er et godt valg for både små rom og store klinikkområder. Frisk inneluft sikres med et effektivt HEPA-filter (99,5 %) og et skreddersydd filtreringssystem for aktivt karbon. Siden hastigheten på luftrensing er spesielt viktig i et klinikkmiljø, kan Clean Air Delivery Rate (CADR) som tilbys av Planmeca Cleanic 500 være så høyt som 600 m³ / t, noe som gjør det til et effektivt valg for klinisk luftrensing.

* Les studien her.

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

Dental unit fra Planmeca

Uniten er det sentrale arbeidsstedet for en effektiv arbeidsdag på tannklinikken. Vi har et bredt utvalg av dentale uniter fra Planmeca. Designet for ditt behov
Les mer

Steril og motorrom i tannklinikken

Uten en godt fungerende steril vil ikke klinikken være i stand til å ivareta god hygiene. Og uten et velfungerende motorrom blir det vanskelig å utføre dagens behandlinger. Det er viktig å kunne føre en effektiv og god hygieneprosess slik at pasientene blir ivaretatt for en trygg behandling.
Les mer

Klinikkplanlegging og prosjektering

Ønsker dere å skape en tannklinikk som er gjennomtenkt med tanke på ergonomi, hygiene og effektiv klinikkdrift? Vi hjelper deg med tegninger, rådgiving og mer. Be om en uforpliktende samtale.
Les mer