Gå til hovedinnhold

Planmeca ProOne®

Vår bestselger Planmeca ProOne® er designet med brukerne i tankene og har flere nyskapende innovasjoner. Et godt og brukervennlig valg som passer de fleste klinikker og behov.

Planmeca ProOne® røntgen

Planmeca ProOne® er designet med brukerne i tankene og har flere nyskapende innovasjoner. ProOne kombinerer omfattende diagnostiske muligheter og overlegen bildekvalitet. Alt i et kompakt og brukervennlig apparat.

Fordeler med ProOne røntgen

Enkel pasientposisjonering

For å minimere bildefeil forårsaket av feil pasientposisjonering, har Planmeca ProOne og alle våre andre røntgenenheter en åpen plassering og en praktisk sideinngang for pasienter - både stående og sittende. Du kan overvåke pasienten din fra front og fra side med posisjonering ytterligere assistert av vårt trippel laserstrålesystem som indikerer riktige anatomiske posisjoneringspunkter.

Brukergrensesnittet gir god veiledning

Planmeca ProOne er utstyrt med et grafisk brukergrensesnitt i full farge som hjelper deg gjennom alle prosedyrer med tydelige tekster og symboler. Alle innstillinger er logisk organisert og enkle å forstå, noe som fremskynder bildeprosessen og lar deg fokusere på å kommunisere med pasienten og plassere dem riktig.

Autofokus for perfekte bilder

Vår unike autofokusfunksjon plasserer fokallaget automatisk ved hjelp av et bilde av pasientens sentraler, noe som muliggjør en praktisk talt feilfri pasientposisjonering. Resultatet er et perfekt panoramabilde, hver gang

Kontakt oss - vi hjelper deg kjapt og enkelt

Ring oss på tlf 22 07 27 27 eller send epost til utstyrsavdelingen@plandent.no.

SEND HENVENDELSE

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

Promax 2D røntgen

Planmeca ProMax® 2D røntgen er i stand til å oppfylle selv de mest krevende behov i dagens tannradiologi
Les mer

Sammenlign våre 2D Panorama røntgen

Synes du det er vanskelig å skille mellom våre 2D-røntgenapparat? Her får du en kort oppsummering.
Les mer

3D røntgen fra Planmeca

Alle Planmeca 3D-røntgenapparater støtter et stort utvalg 3D-bildebehandling, i tillegg til panorama, ekstraoral bitewing og kefalometriske bilder.
Les mer

Ofte stilte spørsmål om røntgen - en hurtigguide

Som diagnostisk hjelpemiddel er røntgenundersøkelser et essensielt verktøy på tannlegeklinikken. I vår røntgenguide finner du svar på ofte stilte spørsmål rundt røntgen, strålevern og opptaksteknikk.
Les mer