Gå til hovedinnhold

Panorama-røntgen og CBCT

Hos oss i Plandent finner du et bredt utvalg av panoramarøntgen og CBCT. Vi har lang erfaring i å finne den beste røntgenløsningen for tannklinikker over hele Norge.

Panorama røntgen og CBCT

Vi fører et bredt utvalg av 2D-panoramarøntgen fra Planmeca i tillegg til ulike muligheter for Cephalostat til kjeveortopeder.

Panorama 2D Røntgen

Planmecas panoramarøntgen tilbyr en avansert og allsidig 2D-bildebehandling. Med alt fra fleksibel pasientposisjonering til kreative innovasjoner og høy bildekvalitet, representerer disse panorama 2D-røntgenundersøkelser på sitt beste.
Les mer

Cephalostat for kjeveortopeder

Planmeca har unik erfaring i å lage kvalitet når det kommer til Cephalostater for kjeveortopeder. Vi hjelper deg med å finne en god løsning for deg
Les mer

Kontakt oss - vi hjelper deg kjapt og enkelt

Ring oss på tlf 22 07 27 27 eller send epost til utstyr@plandent.no.

SEND HENVENDELSE

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

3D røntgen fra Planmeca

Alle Planmeca 3D-røntgenapparater støtter et stort utvalg 3D-bildebehandling, i tillegg til panorama, ekstraoral bitewing og kefalometriske bilder.
Les mer

Sammenlign våre 2D Panorama røntgen

Synes du det er vanskelig å skille mellom våre 2D-røntgenapparat? Her får du en kort oppsummering.
Les mer

Ofte stilte spørsmål om røntgen - en hurtigguide

Som diagnostisk hjelpemiddel er røntgenundersøkelser et essensielt verktøy på tannlegeklinikken. I vår røntgenguide finner du svar på ofte stilte spørsmål rundt røntgen, strålevern og opptaksteknikk.
Les mer