Gå til hovedinnhold

VistaScan

Dürr er verdenskjent for sine VistaScan røntgenskannere som leverer god kvalitet og muliggjør en intuitiv, effektiv og tidsbesparende digitalisering av fosforplater

VistaScan fra Dürr

Dürr er verdenskjente for sine VistaScannere som leverer god kvalitet og muliggjør en intuitiv, effektiv og tidsbesparende digitalisering av forforplater. Den kompakte størrelsen og de integrerte trådløse funksjonene gjør enheten virkelig fleksibel og brukervennlig.

Mini eller Combi - hva passer for deg?

Dürr VistaScan Mini View

Med den store berøringsskjermen gir VistaScan Mini View et meget brukervennlig brukergrensesnitt. Den kompakte størrelsen og de integrerte trådløse funksjonene gjør enheten virkelig fleksibel og enkel i bruk.
Les mer

Dürr VistaScan Combi View

VistaScan Combi View fosforplateskanner muliggjør en intuitiv, effektiv og tidsbesparende digitalisering av fosforplater for både intraorale og ekstraorale format.
Les mer

Kontakt oss - vi hjelper deg kjapt og enkelt

Ring oss på tlf 22 07 27 27 eller send epost til utstyr@plandent.no.

SEND HENVENDELSE

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

ProX intraoralt røntgen

ProX intraorale røntgenapparat er utviklet for å hjelpe deg med en rask og enkel diagnose. . Apparatet kan monteres på unit, vegg eller i taket.
Les mer

Planmeca Proscanner 2

Vår bestselger Planmeca ProScanner tilbyr rask skanning av dine fosforplater med smarte designdetaljer for å forenkle dine daglige arbeidsoppgaver. En smart løsning for både små og større klinikker.
Les mer

Finn riktig røntgenholder

Det finnes et stort utvalg av ulike røntgenholdere, størrelser, farger og produsenter. Mye avhenger også om du bruker sensor eller fosforplater. Her finner du riktig holder til ditt utstyr.
Les mer

Ofte stilte spørsmål om røntgen - en hurtigguide

Som diagnostisk hjelpemiddel er røntgenundersøkelser et essensielt verktøy på tannlegeklinikken. I vår røntgenguide finner du svar på ofte stilte spørsmål rundt røntgen, strålevern og opptaksteknikk.
Les mer