Gå til hovedinnhold

Intraoralt røntgen

Vårt intraorale røntgen for tannklinikker er designet for å gi deg en rask og enkel arbeidsflyt. Sammen med ProScanner 2 eller Planmecas Prosensorer har du det du trenger for optimal bildekvalitet.

Intraoralt røntgen med tilbehør

Vår premium intraorale røntgenapparat ProX fungerer sømløst sammen med de avanserte intraorale sensorene, Planmeca ProSensor. Sammen dekker de dine behov innen intraorale bilder. ProX kan også benyttes med forforplater til for eksempel ProScanner 2 og gir også da bilder av utmerket kvalitet.

Hva er du interessert i?

ProX intraoralt røntgen

ProX intraorale røntgenapparat er utviklet for å hjelpe deg med en rask og enkel diagnose. . Apparatet kan monteres på unit, vegg eller i taket.
Les mer

Planmeca Prosensor HD

Planmeca ProSensor er en serie intraorale røntgensensorer som finnes i tre størrelser, inkludert en til barn og er derfor en meget god og monteringsvennlig løsning.
Les mer

Planmeca Proscanner 2

Vår bestselger Planmeca ProScanner tilbyr rask skanning av dine fosforplater med smarte designdetaljer for å forenkle dine daglige arbeidsoppgaver. En smart løsning for både små og større klinikker.
Les mer

Kontakt oss - vi hjelper deg kjapt og enkelt

Ring oss på tlf 22 07 27 27 eller send epost til utstyr@plandent.no.

SEND HENVENDELSE

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

Panorama røntgen og CBCT

Plandent fører et bredt utvalg av panoramarøntgen og CBCT. Vi har lang erfaring i å finne den beste røntgenløsningen for tannklinikker over hele Norge. Kontakt oss gjerne for gratis befaring.
Les mer

3D røntgen fra Planmeca

Alle Planmeca 3D-røntgenapparater støtter et stort utvalg 3D-bildebehandling, i tillegg til panorama, ekstraoral bitewing og kefalometriske bilder.
Les mer

Ofte stilte spørsmål om røntgen - en hurtigguide

Som diagnostisk hjelpemiddel er røntgenundersøkelser et essensielt verktøy på tannlegeklinikken. I vår røntgenguide finner du svar på ofte stilte spørsmål rundt røntgen, strålevern og opptaksteknikk.
Les mer

Finn riktig røntgenholder

Det finnes et stort utvalg av ulike røntgenholdere, størrelser, farger og produsenter. Mye avhenger også om du bruker sensor eller fosforplater. Her finner du riktig holder til ditt utstyr.
Les mer