Gå til hovedinnhold

Prosensor HD

Planmeca ProSensor er en serie intraorale røntgensensorer som finnes i tre størrelser, inkludert en til barn. Sensorene monteres på røntgenarmen, med kabelen skjult inne i armen. Sensorene kommuniserer via klinikkens nettverk og er derfor en meget god og monteringsvennlig løsning.

Full-bredde-sensor-1920_400.jpg

Planmeca ProSensor® HD

Planmeca ProSensor® HD intraoral sensor finnes i tre ulike størrelser og tilbyr en unik kombinasjon av enestående bildekvalitet, pasientvennlig design og unik brukervennlighet. Den digitale sensoren er designet for å vare og har kvaliteter du kan stole på.

Nyskapende bildekvalitet

Planmeca ProSensor HD støtter detaljert diagnostikk, og tar skarpe bilder med lite støy og høy kontrast. Med en oppløsning på over 20 lp / mm leverer sensoren HD-bildekvalitet og det brede dynamiske området sikrer førsteklasses resultater hver gang.

Utviklet for å passe pasientenes munn

Planmeca ProSensor HDs sensorer kommer i tre forskjellige størrelser for å innfri alle intraorale bildebehov. De avrundede hjørnene gjør opptaket behagelig for pasienten og gir fremragende bilder på få sekunder.

Optimal brukervennlighet

Planmeca ProSensor HDs magnetiske kontakt gjør sensoren enkel å feste Den hvite fargen forbedrer synligheten og gjør posisjoneringen lettere. Sensorens elegante kontrollboks er hygenisk og sikker for effektiv infeksjonkontroll. Et fargekodet LED-lys gir øyeblikkelig visuell tilbakemelding med lys.

Utviklet for å vare lenge

Intraorale sensorer er utsatt for slitasje ved daglig bruk, men Planmeca ProSensor HD er bygget for å vare. Sensorens karbonfiberplate forhindrer bittmerker og sjokkbeskyttelseslaget avverger mindre skader. I tillegg gir den motstandsdyktige kabelen ytterligere lang holdbarhet.

Knalltilbud på ProSensor HD

Planmeca ProSensor® HD intraoral sensor finnes i tre ulike størrelser og tilbyr en unik kombinasjon av enestående bildekvalitet, pasientvennlig design og unik brukervennlighet.

ProSensor HD - Sensor ProSensor HD - SET
Str 0 31 400,- Str 1 SET 45 800,-
Str 1 37 300,- Str 2 SET 49 700,-
Str 2 41 200,-

ProSensor-1200x8000.jpg

Intraoral røntgenapparat integrasjon

En sømløs integrasjon av Planmeca ProSensor HD intraoral sensor og Planmeca ProX ™ intraoralt røntgenapparat sikrer effektivitet i hvert trinn. En glatt magnetisk flate gjør at sensoren festes enkelt med bare en hånd.

ProX intraoralt røntgen

Tekniske spesifikasjoner Prosensor HD

Ønsker du å vite mer om tekniske spesifikasjoner, dimensjon og installasjonsmuligheter for Planmeca Prosensor HD?

Tekniske spesifikasjoner

Kontakt oss - røntgen Vi i Plandent hjelper deg.

Vi hjelper deg gjerne med å finne det røntgenutstyret som passer best til deg og din klinikk

Du er velkommen til å prøve ulike røntgenutstyr i vårt showroom i Oslo.

Book en demo eller spør om det du lurer på.

Kontakt vår utstyrsavdeling på 22 07 27 27 eller send en e-post til post@plandent.no

stripegrey.jpg

Se også..

Planmeca ProX

Vår intraorale røntgenapparat gir en brukervennlig og presis posisjonering, enkelt bildeopptak og bilder med høy oppløsning til alle klinikker.

Se mer..

Dürr Vistascan

VistaScan er meget brukervennlig og krever et minimum av plass i behandlingsrommet eller ved en felles opptaksstasjon

Se mer..

Proscanner 2

Med sin smarte designdetaljer er vår forforplateskanner ideell for bruk både ved uniten eller ved en felles opptaksstasjon.

Se mer..