Gå til hovedinnhold

Prosensor HD

Planmeca ProSensor er en serie intraorale røntgensensorer som finnes i tre størrelser, inkludert en til barn. Sensorene kommuniserer via klinikkens nettverk og er derfor en meget god og monteringsvennlig løsning.

Full-bredde-sensor-1920_400.jpg

Planmeca ProSensor® HD

Planmeca ProSensor® HD intraoral sensor finnes i tre ulike størrelser og tilbyr en unik kombinasjon av enestående bildekvalitet, pasientvennlig design og unik brukervennlighet. Den digitale sensoren er designet for å vare og har kvaliteter du kan stole på.

prosensor.jpg

Nyskapende bildekvalitet

Planmeca ProSensor HD støtter detaljert diagnostikk, og tar skarpe bilder med lite støy og høy kontrast. Med en oppløsning på over 20 lp / mm leverer sensoren HD-bildekvalitet og det brede dynamiske området sikrer førsteklasses resultater hver gang.

Utviklet for å passe pasientenes munn

Planmeca ProSensor HDs sensorer kommer i tre forskjellige størrelser for å innfri alle intraorale bildebehov. De avrundede hjørnene gjør opptaket behagelig for pasienten og gir fremragende bilder på få sekunder.

Optimal brukervennlighet

Planmeca ProSensor HDs magnetiske kontakt gjør sensoren enkel å feste Den hvite fargen forbedrer synligheten og gjør posisjoneringen lettere. Sensorens elegante kontrollboks er hygenisk og sikker for effektiv infeksjonkontroll. Et fargekodet LED-lys gir øyeblikkelig visuell tilbakemelding med lys.

Utviklet for å vare lenge

Intraorale sensorer er utsatt for slitasje ved daglig bruk, men Planmeca ProSensor HD er bygget for å vare. Sensorens karbonfiberplate forhindrer bittmerker og sjokkbeskyttelseslaget avverger mindre skader. I tillegg gir den motstandsdyktige kabelen ytterligere lang holdbarhet.

Intraoral røntgenapparat integrasjon

En sømløs integrasjon av Planmeca ProSensor HD intraoral sensor og Planmeca ProX ™ intraoralt røntgenapparat sikrer effektivitet i hvert trinn. En glatt magnetisk flate gjør at sensoren festes enkelt med bare en hånd.

ProX intraoralt røntgen

Tekniske spesifikasjoner Prosensor HD

Ønsker du å vite mer om tekniske spesifikasjoner, dimensjon og installasjonsmuligheter for Planmeca Prosensor HD?

Tekniske spesifikasjoner

Kontakt oss - vi hjelper deg kjapt og enkelt

Ring oss på tlf 22 07 27 27 eller send epost til utstyr@plandent.no.

SEND HENVENDELSE

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

ProX intraoralt røntgen

ProX intraorale røntgenapparat er utviklet for å hjelpe deg med en rask og enkel diagnose. . Apparatet kan monteres på unit, vegg eller i taket.
Les mer

Planmeca Proscanner 2

Vår bestselger Planmeca ProScanner tilbyr rask skanning av dine fosforplater med smarte designdetaljer for å forenkle dine daglige arbeidsoppgaver. En smart løsning for både små og større klinikker.
Les mer

Finn riktig røntgenholder

Det finnes et stort utvalg av ulike røntgenholdere, størrelser, farger og produsenter. Mye avhenger også om du bruker sensor eller fosforplater. Her finner du riktig holder til ditt utstyr.
Les mer

VistaScan fra Dürr

Dürr er verdenskjente for sine VistaScannere røntgenskannere som leverer god kvalitet og muliggjør en intuitiv, effektiv og tidsbesparende digitalisering av fosforplater.
Les mer