Gå til hovedinnhold

ProX intraoralt røntgen

ProX intraorale røntgenapparat er utviklet for å hjelpe deg med en rask og enkel diagnose. Røntgendosen stilles inn med forhåndsprogrammerte knapper eller manuelt på tradisjonelt vis. Apparatet kan monteres på unit, vegg eller i taket.

Planmeca ProX - et fleksibelt intraoralt røntgen

ProX intraorale røntgenapparat er utviklet for å hjelpe deg med en rask og enkel diagnose. Røntgendosen stilles inn med forhåndsprogrammerte knapper eller manuelt på tradisjonelt vis. Apparatet kan monteres på unit, på vegg eller i taket.

Fordeler med ProX intraorale røntgen

Pro X er enkel å stille inn

Planmeca ProX er lett å tilpasse uavhengig om du skal kort eller lang arm. Apparatets stabile røntgenarm gir en nøyaktig og enkel plassering av det lette rørhodet.

ProX har enkle innstillinger for rask bildebehandling

Planmeca ProX er utstyrt med forhåndsprogrammerte innstillinger for forskjellige eksponeringsverdikombinasjoner. Bildeparametrene blir automatisk hentet i henhold til det valgte eksponeringsområdet og diagnosekravet. Du kan også justere disse verdiene manuelt når du trenger det.

Mange installasjonsalternativer

Ettersom hver tannklinikk er forskjellig, er det viktig å kunne tilby flere typer alternativer for å integrere utstyr. Planmeca ProX kan installeres på mange ulike måter for å matche de individuelle oppsettene og ulike ønsker for arbeidsflyt til enhver klinikk.

Intraoral sensorintegrasjon

Ved å kombinere Planmeca ProX intraorale røntgenapparat med Planmecas ProSensor® HD intraorale sensor kan du løfte brukervennligheten til neste nivå - slik at bilder kan vises på skjermen bare sekunder etter eksponering.

Støtte for klinikkledelse

Planmeca ProX intraoral røntgenapparat støttes av Planmeca Romexis® Clinic Management - vår programvaremodul som gir omfattende data om status på utstyret og hvordan utstyret blir brukt.

Les mer om Clinic Mangement

Tekniske spesifikasjoner ProX

Ønsker du å vite mer om tekniske spesifikasjoner, dimensjon og installasjonsmuligheter for Planmeca ProX?

Tekniske spesifikasjoner

Kontakt oss - røntgen Vi i Plandent hjelper deg.

Vi hjelper deg gjerne med å finne det røntgenutstyret som passer best til deg og din klinikk

Du er velkommen til å prøve ulike røntgenutstyr i vårt showroom i Oslo. Book en demo eller spør om det du lurer på.

Kontakt vår utstyrsavdeling på 22 07 27 27 eller send en e-post til post@plandent.no