Gå til hovedinnhold

ProX intraoralt røntgen

ProX intraorale røntgenapparat er utviklet for å hjelpe deg med en rask og enkel diagnose. Røntgendosen stilles inn med forhåndsprogrammerte knapper eller manuelt på tradisjonelt vis. Apparatet kan monteres på unit, vegg eller i taket.

Planmeca-prox-dame-1920-400.jpg

Planmeca ProX - et fleksibelt intraoralt røntgen

ProX intraorale røntgenapparat er utviklet for å hjelpe deg med en rask og enkel diagnose. Røntgendosen stilles inn med forhåndsprogrammerte knapper eller manuelt på tradisjonelt vis. Apparatet kan monteres på unit, på vegg eller i taket.

Fordeler med ProX intraorale røntgen

Pro X er enkel å stille inn

Planmeca ProX er lett å tilpasse uavhengig om du skal kort eller lang arm. Apparatets stabile røntgenarm gir en nøyaktig og enkel posisjonering av det lette rontgenhodet.

ProX har enkle innstillinger for rask bildebehandling

Planmeca ProX er utstyrt med forhånds- programmerte innstillinger for ulike eksponeringskombinasjoner. Bildeparametrene blir automatisk hentet i henhold til valgt eksponeringsområde og diagnosekrav. Disse verdiene kan også justeres manuelt ved behov.

Mange installasjonsalternativer

Ettersom alle tannklinikk er forskjellig, er det viktig å kunne tilby flere alternativer for å integrere utstyr. Planmeca ProX kan installeres på mange ulike måter for å matche de individuelle oppsettene og ulike ønsker for arbeidsflyt til enhver klinikk.

Intraoral sensorintegrasjon

Ved å kombinere Planmeca ProX intraorale røntgenapparat med Planmecas ProSensor® HD intraorale sensor kan du løfte brukervennligheten til neste nivå - slik at bilder kan vises på skjermen bare sekunder etter eksponering.

Støtte for klinikkledelse

Planmeca ProX intraoralt røntgenapparat støttes av Planmeca Romexis® Clinic Management - vår programvaremodul som gir omfattende data om status på utstyret og hvordan utstyret blir brukt.

Les mer om Clinic Mangement

Tekniske spesifikasjoner ProX

Ønsker du å vite mer om tekniske spesifikasjoner, dimensjon og installasjonsmuligheter for Planmeca ProX?

Tekniske spesifikasjoner

Kontakt oss - vi hjelper deg kjapt og enkelt

Ring oss på tlf 22 07 27 27 eller send epost til utstyr@plandent.no.

SEND HENVENDELSE

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

Finn riktig røntgenholder

Det finnes et stort utvalg av ulike røntgenholdere, størrelser, farger og produsenter. Mye avhenger også om du bruker sensor eller fosforplater. Her finner du riktig holder til ditt utstyr.
Les mer

Planmeca Prosensor HD

Planmeca ProSensor er en serie intraorale røntgensensorer som finnes i tre størrelser, inkludert en til barn og er derfor en meget god og monteringsvennlig løsning.
Les mer

Planmeca Proscanner 2

Vår bestselger Planmeca ProScanner tilbyr rask skanning av dine fosforplater med smarte designdetaljer for å forenkle dine daglige arbeidsoppgaver. En smart løsning for både små og større klinikker.
Les mer

VistaScan fra Dürr

Dürr er verdenskjente for sine VistaScannere røntgenskannere som leverer god kvalitet og muliggjør en intuitiv, effektiv og tidsbesparende digitalisering av fosforplater.
Les mer