Gå til hovedinnhold

Proscanner 2

Planmeca ProScanner ™ tilbyr rask skanning med smarte designdetaljer for å forenkle dine daglige arbeidsoppgaver. En smart løsning for både små og større klinikker.

Planmeca ProScanner 2 gir høy kvalitet i bildebehandling

Planmeca ProScanner® til fosforplater er en kraftig løsning der du kan jobbe nært uniten og kan dele scanneren mellom flere behandlingsrom. Enheten støtter de daglige oppgavene dine med smarte designdetaljer, og sikrer en rask skanneprosess.

Fordeler med Planmeca ProScanner 2

Kompakt og rask

Den kompakte Planmeca ProScanner er laget i et strømlinjeformet og elegant design, som passer i behandlingsrommet. Skanneren gir deg bilder av topp kvalitet på få sekunder. Et forhåndsvisningsbilde vises alltid på skannerens LCD-berøringsskjerm, mens det innebygde viskelæret klargjør platene for videre bruk. De 100 siste bildene lagres på skannerens SD-kort for økt sikkerhet.

Smarte forforplater i alle størrelser

Planmeca ProScanner forforplater er holdbare, men også ekstra myke for topp pasientkomfort. De leveres i alle størrelser - 0, 1, 2, 3 og 4c. De avanserte platene er utstyrt med en RFID-brikke med elektronisk serienummer. Du kan sortere, se og sammenligne bilder for kvalitetskontroll, samt telle eksponeringer ved å bruke serienummeret til hver plate i Planmeca Romexis®-programvaren.

Perfekt til bruk i flere behandlingsromrom

Planmeca ProScanner er en ideell løsning for klinikker i alle størrelser. Skanneren kan deles mellom flere behandlingsrom ved hjelp av sin intelligente RFID-brikke eller Planmeca Romexis-programvarens skannerliste. I delt bruk kan platene merkes til en bestemt arbeidsstasjon og pasientfil ved å lese serienumrene deres i behandlingsrommet

Kontakt oss - vi hjelper deg kjapt og enkelt

Ring oss på tlf 22 07 27 27 eller send epost til utstyr@plandent.no.

SEND HENVENDELSE

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

ProX intraoralt røntgen

ProX intraorale røntgenapparat er utviklet for å hjelpe deg med en rask og enkel diagnose. . Apparatet kan monteres på unit, vegg eller i taket.
Les mer

Planmeca Prosensor HD

Planmeca ProSensor er en serie intraorale røntgensensorer som finnes i tre størrelser, inkludert en til barn og er derfor en meget god og monteringsvennlig løsning.
Les mer

Dürr VistaScan Mini View

Med den store berøringsskjermen gir VistaScan Mini View et meget brukervennlig brukergrensesnitt. Den kompakte størrelsen og de integrerte trådløse funksjonene gjør enheten virkelig fleksibel og enkel i bruk.
Les mer

Dürr VistaScan Combi View

VistaScan Combi View fosforplateskanner muliggjør en intuitiv, effektiv og tidsbesparende digitalisering av fosforplater for både intraorale og ekstraorale format.
Les mer