Gå til hovedinnhold

Proscanner 2

Planmeca ProScanner ™ tilbyr rask skanning med smarte designdetaljer for å forenkle dine daglige arbeidsoppgaver. En smart løsning for både små og større klinikker.

Planmeca ProScanner 2 gir høy kvalitet i bildebehandling

Planmeca ProScanner® til fosforplater er en kraftig løsning der du kan jobbe nært uniten og kan dele scanneren mellom flere behandlingsrom. Enheten støtter de daglige oppgavene dine med smarte designdetaljer, og sikrer en rask skanneprosess.

Fordeler med Planmeca ProScanner 2

Kompakt og rask

Den kompakte Planmeca ProScanner er laget i et strømlinjeformet og elegant design, som passer i behandlingsrommet. Skanneren gir deg bilder av topp kvalitet på få sekunder. Et forhåndsvisningsbilde vises alltid på skannerens LCD-berøringsskjerm, mens det innebygde viskelæret klargjør platene for videre bruk. De 100 siste bildene lagres på skannerens SD-kort for økt sikkerhet.

Smarte forforplater i alle størrelser

Planmeca ProScanner forforplater er holdbare, men også ekstra myke for topp pasientkomfort. De leveres i alle størrelser - 0, 1, 2, 3 og 4c. De avanserte platene er utstyrt med en RFID-brikke med elektronisk serienummer. Du kan sortere, se og sammenligne bilder for kvalitetskontroll, samt telle eksponeringer ved å bruke serienummeret til hver plate i Planmeca Romexis®-programvaren.

Perfekt til bruk i flere behandlingsromrom

Planmeca ProScanner er en ideell løsning for klinikker i alle størrelser. Skanneren kan deles mellom flere behandlingsrom ved hjelp av sin intelligente RFID-brikke eller Planmeca Romexis-programvarens skannerliste. I delt bruk kan platene merkes til en bestemt arbeidsstasjon og pasientfil ved å lese serienumrene deres i behandlingsrommet

Kontakt oss - røntgen Vi i Plandent hjelper deg.

Vi hjelper deg gjerne med å finne det røntgenutstyret som passer best til deg og din klinikk

Du er velkommen til å prøve ulike røntgenutstyr i vårt showroom i Oslo.

Book en demo eller spør om det du lurer på.

Kontakt vår utstyrsavdeling på 22 07 27 27 eller send en e-post til post@plandent.no

stripegrey.jpg

Se også..

Planmeca ProX

Vår intraorale røntgenapparat gir en brukervennlig og presis posisjonering, enkelt bildeopptak og bilder med høy oppløsning til alle klinikker.

Se mer..

Dürr Vistascan

VistaScan er meget brukervennlig og krever et minimum av plass i behandlingsrommet eller ved en felles opptaksstasjon

Se mer..

Planmeca ProSensor® HD

Planmecas intraorale sensorer er en unik kombinasjon av bildekvalitet og brukervennlighet

Se mer..