Gå til hovedinnhold

3D-røntgen

Alle Planmeca 3D-røntgenapparater støtter et stort utvalg 3D-bildebehandling, i tillegg til panorama, ekstraoral bitewing og kefalometriske bilder.

Full-bredde-3D-1920x400.jpg

Planmeca 3D røntgen

Alle Planmeca 3D-røntgenapparater støtter et stort utvalg 3D-bildebehandling, i tillegg til panorama, ekstraoral bitewing og kefalometriske bilder. Med Planmecas 3D- enheter får du ekstra god bildekvalitet på dine CBCT-bilder - alltid med den laveste pasientdosen.

Hvorfor velge Planmeca 3D-røntgen?

Powerful imaging software.png

Allsidig tannbehandling

Alle våre 3D-apparater gir deg fleksible valg for riktig tykkelse for snitt, oppløsning og eksponeringsverdi. I tillegg til CBCT-bilder støttes panorama 2D-bilder, samt flere andre bildealternativer - fra Planmeca ProFace®-bilder til 3D-modellskanning og 4D bevegelsessporing for kjeve.

Spesialistprotokoller designet for spesifikke diagnostiske oppgaver, områder og målstørrelser er også tilgjengelige.

Unike måter å ta bilder på hos Planmeca

Automatisk korreksjon av pasientbevegelser

Som den første røntgenløsningen innen bransjen med korreksjon for pasientbevegelser i bransjen sparer Planmeca CALM ™ -algoritmen ikke bare tid for klinikken, men beskytter også pasienter mot unødvendig eksponering. Algoritmen fungerer med alle volum- og voxelstørrelser. Algoritmen er tilgjengelig for alle våre 3D-røntgenapparater

Les mer om CALM hos Planmeca

Planmeca Ultra Low Dose ™ - mindre stråling

Planmecas Ultra Low Dose ™ -for 3D-røntgen er verdens ledende metode for å ta 3D-røntgenbilder med lave, men likevel effektive pasientdoser. Det gjør det mulig for tannklinikken å samle mer informasjon sammenliknet med standard 2D-panoramabilder med tilsvarende eller enda lavere pasientdose - uten reduksjon i bildekvalitet.

Les mer om Ultra Low Dose hos Planmeca

Premium bildekvalitet

Med intelligente høyteknologiske løsninger og algoritmer, tilbyr vi 3D-røntgen for en enkel bildebehandlingsprosess og krystallklare bilder - også med ultra lav stråling. Alle enhetene er utviklet slk at de korrigerer for bevegelse, reduserer artefakter og fjernre tilgjengelig støy under bildeopptak.

Les mer om bildekvalitet hos Planmeca

Unik bildeprogramvare

Planmeca Romexis® er den ledende programvareplattformen for tannbehandling. Den har utallige verktøy som oppfyller de bildekravene som stilles - fra en liten klinikk til et stort sykehus. Programvaren støtter alle 2D- og 3D-bilder, så vel som CAD/CAM-arbeid, og tilbyr et omfattende utvalg av verktøy innen alle typer behandlinger og for alle spesialister.

Les mer om Romexis

Innenfor 3D-røntgen kan vi tilby

Både Planmeca Viso og Promax serien er av ypperste kvalitet med unik brukervennlighet.

Viso røntgen CBCT

Planmeca Viso ™ røntgen er vårt CBCT flaggskip. Viso er en ideell kombinasjon av førsteklasses bildekvalitet og avansert brukervennlighet. Enheten gjør et imponerende skritt fremover i utviklingen av røntgenbilder. Velg mellom Viso G5 eller G7.
Les mer

Promax 3D panoramarøntgen

Planmeca Promax er vårt mest populære 3D panoramarøntgen og tilfredsstiller ethvert behov du skulle ha for bildebehandling i klinikken.
Les mer

Kontakt oss - vi hjelper deg kjapt og enkelt

Ring oss på tlf 22 07 27 27 eller send epost til utstyr@plandent.no.

SEND HENVENDELSE

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

Panorama røntgen og CBCT

Plandent fører et bredt utvalg av panoramarøntgen og CBCT. Vi har lang erfaring i å finne den beste røntgenløsningen for tannklinikker over hele Norge. Kontakt oss gjerne for gratis befaring.
Les mer

Intraoralt røntgen

Vår premium intraorale røntgenapparat ProX fungerer sømløst sammen med det avanserte intraorale sensorsystemet ProX kan også benyttes med forforplater og gir bilder av utmerket kvalitet.
Les mer

Ofte stilte spørsmål om røntgen - en hurtigguide

Som diagnostisk hjelpemiddel er røntgenundersøkelser et essensielt verktøy på tannlegeklinikken. I vår røntgenguide finner du svar på ofte stilte spørsmål rundt røntgen, strålevern og opptaksteknikk.
Les mer