Gå til hovedinnhold

3D-røntgen

Alle Planmeca 3D-røntgenapparater støtter et stort utvalg 3D-bildebehandling, i tillegg til panorama, ekstraoral bitewing og kefalometriske bilder.

Full-bredde-3D-1920x400.jpg

Planmeca 3D røntgen

Alle Planmeca 3D-røntgenapparater støtter et stort utvalg 3D-bildebehandling, i tillegg til panorama, ekstraoral bitewing og kefalometriske bilder. Med Planmecas 3D- enheter får du ekstra god bildekvalitet på dine CBCT-bilder - alltid med den laveste pasientdosen.

Powerful imaging software.png

Planmeca Viso ™

Planmeca Viso ™ er et imponerende fremskritt innen avansert røntgenteknologi, og besitter alle kvalitetene til en CBCT-enhet i verdensklasse - og mer til.

Mer om Planmeca Viso

Planmeca 3D-ProMax serien

Planmecas 3D ProMax serien gir deg bildene og den funksjonaliteten du trenger for optimale bilder uavhengig av størrelse. Velg det aparatet som passer din klinikk best.

Se og sammenlign ProMax serien

Hvorfor velge Planmeca 3D-røntgen?

Allsidig tannbehandling

Alle våre 3D-apparater gir deg fleksible valg for riktig tykkelse for snitt, oppløsning og eksponeringsverdi. I tillegg til CBCT-bilder støttes panorama 2D-bilder, samt flere andre bildealternativer - fra Planmeca ProFace®-bilder til 3D-modellskanning og 4D bevegelsessporing for kjeve.

Spesialistprotokoller designet for spesifikke diagnostiske oppgaver, områder og målstørrelser er også tilgjengelige.

Les mer om unike måter å ta bilder på hos Planmeca

Automatisk korreksjon av pasientbevegelser

Som den første røntgenløsningen innen bransjen med korreksjon for pasientbevegelser i bransjen sparer Planmeca CALM ™ -algoritmen ikke bare tid for klinikken, men beskytter også pasienter mot unødvendig eksponering. Algoritmen fungerer med alle volum- og voxelstørrelser. Algoritmen er tilgjengelig for alle våre 3D-røntgenapparater

Les mer om CALM hos Planmeca

Planmeca Ultra Low Dose ™ - mindre stråling

Planmecas Ultra Low Dose ™ -for 3D-røntgen er verdens ledende metode for å ta 3D-røntgenbilder med lave, men likevel effektive pasientdoser. Det gjør det mulig for tannklinikken å samle mer informasjon sammenliknet med standard 2D-panoramabilder med tilsvarende eller enda lavere pasientdose - uten reduksjon i bildekvalitet.

Les mer om Ultra Low Dose hos Planmeca

Premium bildekvalitet

Med intelligente høyteknologiske løsninger og algoritmer, tilbyr vi 3D-røntgen for en enkel bildebehandlingsprosess og krystallklare bilder - også med ultra lav stråling. Alle enhetene er utviklet slk at de korrigerer for bevegelse, reduserer artefakter og fjernre tilgjengelig støy under bildeopptak.

Les mer om bildekvalitet hos Planmeca

Unik bildeprogramvare

Planmeca Romexis® er den ledende programvareplattformen for tannbehandling. Den har utallige verktøy som oppfyller de bildekravene som stilles - fra en liten klinikk til et stort sykehus. Programvaren støtter alle 2D- og 3D-bilder, så vel som CAD/CAM-arbeid, og tilbyr et omfattende utvalg av verktøy innen alle typer behandlinger og for alle spesialister.

Les mer om Romexis

Kontakt oss - røntgen Vi i Plandent hjelper deg.

Vi hjelper deg gjerne med å finne det røntgenutstyret som passer best til deg og din klinikk

Du er velkommen til å prøve ulike røntgenutstyr i vårt showroom i Oslo.

Book en demo eller spør om det du lurer på.

Kontakt vår utstyrsavdeling på 22 07 27 27 eller send en e-post til utstyrsavdelingen@plandent.no