Gå til hovedinnhold

Viso i Levanger

I fire generasjoner har familien Alstad tatt vare på tannhelsen til Innbyggerne i Levanger.

hele tannhelseteamet i levanger

Tannlege Miriam Elisabeth Alstad-Valheim er daglig leder for en flott, moderne klinikk med fire allmenntannleger og seks tannhelsesekretærer. Miriam har godkjent spesialkompetanse i implantatforankret protetikk og de har også tilknyttet en spesialist i kjeve og ansiktskirurgi som har faste dager i Levanger. De har god nytte av den nye avanserte røntgenmaskinen.

I begynnelsen av mars var vi på besøk på den hyggelige klinikken for å monterte Viso og gi de ansatte opplæring.

God opplæring  i VisoRoger Rasmussen, vår produktspesialist i røntgen var på besøk og sørget for solid opplæring.

Nå har klinikken endelig fått på plass vår nye 3D-røntgenmaskin: en CBCT Viso G5 fra Plandent. Vi gleder oss over de mulighetene dette fantastiske nye verktøyet gir oss.

Her kan du lese mer om

Revolusjonerende CBCT fra Planmeca

Planmeca OY har lenge ledet utviklingen med innovative og fremtidsrettede panorama- og CBCT-maskiner. Nå lanseres Planmeca Viso - en ny generasjon CBCT-apparater. Topp score på bildekvalitet, lave stråledoser, brukervennlighet og ergonomi. Viso leverer alt en tannklinikk kan ønske seg av et panorama-apparat.
Les mer

Erfaringer med Planmeca Viso

Forus Tann har god erfaring med CBCT fra Forus og har nå tatt steget opp i øverste divisjon og investert i en Planmeca Viso™. Hva tenker klinikken om Planmeca Viso etter å ha brukt den en stund?
Les mer

Norges minste røntgenrom med OPG?

Heidi Sæterbakken og Anne Solås har en liten praksis på Biri. Nylig mente de at tiden var moden for en OPG. Resulatet ble det som kanskje er Norges minste røntgenrom. Les hvordan.
Les mer