Gå til hovedinnhold

På besøk hos Tannlab

Visste du at TANNLAB er et av landets største og mest innovative tanntekniske laboratorier og en god totalleverandør for alle protetiske behov? Vi ba TANNLAB fortelle oss mer om hvordan de jobber og hvorfor det kan være smart å velge TANNLAB som tannteknisk partner

Trives du med protetikk, og er nysgjerrig og motivert for mer faglig påfyll?

Velkommen til TANNLAB

I TANNLAB ønsker vi å styrke og støtte hele tannhelseteamet med tanntekniske produkter og tjenester, teknologi og kompetanse. Vår hverdag endrer seg i takt med nye materialer og teknikker og vi viser deg gjerne hvordan vi jobber.

1.jpgBilde: Tannlab holder til i store og lyse lokaler i Østensjøveien 18 i Oslo

Vi er stolte av å kunne hevde at vi virkelig er en totalleverandør, som fremstiller og formidler individuelle varige produkter. Spennet er stort, fra konvensjonell fast- og avtagbar protetikk, til monolittiske løsninger i zirkonia og glasskeramer, dentalt forankret eller til implantat. Våre dyktige tannteknikere er både erfarne og nyutdannede. Det betyr at kunnskap blir ført videre, samt at ny teknologi aktivt blir tatt i bruk. Sammen viderefører og utvikler vi vår kompetanse.

Du er hjertelig velkommen innom

Vi vil være en arena for deling av kunnskap og videre utvikling. Derfor inviterer vi deg gjerne på labbesøk fordi vi er sikre på at ved å snakke sammen gir vi hverandre kompetanseløft og faglig utvikling. Når vi i tillegg får vist frem hvordan vi jobber, vil vår felles forståelse gi høyere og jevnere kvalitet.

7.jpg
Bilde: Det er moro å få det til riktig første gangen, og mye mer lønnsomt. (skinner, scan, preparering, avtrykk)

Fremtidens avtrykk er digitale

Digitale avtrykk åpner for andre produksjonsprosesser og gir en sømløs arbeidsflyt, som også forenkler kommunikasjon, dokumentasjon og sikrer sporbarhet. I tillegg er kvaliteten høy og vi oppnår ofte en mer forutsigbar produksjonsprosess.

3.jpgBilde: Kom innom så viser vi deg hvor effektivt det kan fremstilles partielle proteser og estetiske monolittiske keramiske kroner.

Friksjonsfri og sømløs samhandling

Vår portal heter TANNLAB Connect, og ned fra 3Shape Communicate skyen henter vi ditt digitale TRIOS avtrykk. TANNLAB Connect er vårt ordresystem, med timebok og produksjonsplanlegger, vårt sporingsverktøy, med arkivering og dokumentering, samt dialogplattform. Rett og slett en komplett portal for sømløs samhandling.

5.jpg

Nysgjerrig på 3D design og 3D print?

Vi fremstiller digitale modeller for alle typer arbeid. Enten det er til fast protetikk for høyestetiske restaureringer, implantatprotetikk, avtagbare proteser eller kjeveortopedisk apparatur. Printing er en additiv, effektiv og materialbesparende prosess.

Vi viser deg hvordan du kommer i gang med 3D-printing på klinikk.

4.jpg
Bilde: Tannlab bruker Sprintray systemet for å lage skinner og midlertidige kroner

Trygghet, forutsigbarhet og kvalitet er nøkkelkriterier

Vi planlegger produksjonen, avklarer spørsmål, og sikrer at arbeidet kommer til deg til rett tid. I ordremottaket møter du tannteknikere som kan veilede og komme med behandlingsforslag. Vi løser oppgaver sammen og ønsker tett dialog med deg for et best mulig resultat.

6.jpg

UANSETT PROBLEMSTILLING OG KOMPLEKSITET SKAL VI LØSE DIN UTFORDRING

Vi hjelper deg.

Vil du komme i gang med digital arbeidsflyt på klinikken? Vi hjelper deg om du ønsker å prøve Digital Smile Design, usynlig tannregulering eller ønsker å 3D-printe modeller for å lage blekeskinner. Eller kanskje du rett og slett vil gi pasienten en raskere og mer behagelig opplevelse ved avtrykkstaking? Uansett hva du lurer på skal du være trygg på at du får en god opplevelse hos oss.

2.jpg

Velkommen innom.

TANNLAB – fremstilling – rådgivning – formidling
TANLAB er en del av Plandentgruppen

Kontakt TANNLAB
Tlf 23 33 38 38
post@tannlab.no

Vil du vite mer om TANNLAB, se www.tannlab.no

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

Velge samarbeidspartner for protetikk

Uansett hvorfor du skal ha ny samarbeidspartner for protetikk, kan det være lurt å ha tenkt igjennom hva som er viktig for deg. Vi gir deg noen gode råd for å velge riktig tannteknisk laboratorium.
Les mer

Drømmer du om en liten klinikklab? Se hvordan du enkelt kommer i gang.

Har klinikken din en liten lab eller vurderer muligheten for å sette opp en? Vi gir deg her en liten innføring i hvordan et effektiv lab kan se ut, hvor mye plass som kreves og hvilket utstyr som anbefales.
Les mer

Injectable Moulding teknikk

Diastema mediale kan for noen pasienter være en estetisk utfordring. Ulike behandlingsmetoder er tilgjengelige for lukking av diastema. Riktig valg av materiale og metode er av stor betydning for et vellykket behandlingsresultat. En behandlingsplan bør inneholde mange ulike elementer.
Les mer

Når trenger du 3D-printer på klinikken?

3D-printing er nytt og spennende, men er det lønnsomt å gjøre produksjonen på egen klinikk? Les mer om når det er lurt å investere i 3D print, hvordan du kommer i gang og hva det innebærer for klinikken.
Les mer