Gå til hovedinnhold

Tyscor sugemotorsystem for tannklinikk

Med Tyscor får du et sugemotorsystem av god tysk kvalitet til tannklinikken. Systemet kjennetegnes som svært pålitelig og robust.

Tyscor-Sugemotor-banner.jpg

Tyscor sugemotorsystem

For noen få år tilbake lanserte DÜRR DENTAL en ny sugemotor teknologi - Tyscor-systemet. Den største fordelen med Tyscor sugemotorer er at de kan utvides etter størrelsen på klinikken. Fra å ha kapasitet til 1 behandler kan systemet utvides og gi kapasitet for hele 60 behandlere. Du kan altså utvide størrelsen på systemet trinnvis uten å måtte investere i et nytt.

Pålitelighet og driftssikkerhet er en forutsetning på tannklinikken. Det unike med Tyscor sugemotorer er at systemet har to separate sugemotorer internt i seg. Skulle en av sugemotorene mot formodning få en stans, vil den andre motoren ta over og holde behandlingen i gang.

Tyscor-tilbud-banner.jpg

stripegrey.jpg

Tyscor-sugemotor.jpg

Fordeler med Tyscor sugemotorsystem

  • Plasseffektiv – tar liten plass på klinikken
  • Er laget av resirkulerbare materialer
  • Tysk kvalitet, robust og pålitelig
  • Enkelt å utvide systemet for flere behandlingsrom
  • Energieffektiv og stillegående
  • Remote support som gir beskjed når det er tid for vedlikehold eller eventuelle feil.

Ved å koble Tyscor opp mot nettverket vil systemet i tillegg kunne vise eventuelle feilmeldinger, diagnostikk og status for hver enhet slik at du får varsling når utstyret trenger vedlikehold eller service. Dette gir klinikken muligheten til å kunne holde tritt ved en voksende praksis.

Se hvordan du kan bruke med Tyscor sugemotorsystem på klinikken (PDF document, 36.7 MB)

Kontakt oss - vi hjelper deg kjapt og enkelt

Ring oss på tlf 22 07 27 27 eller send epost til utstyrsavdelingen@plandent.no.

SEND HENVENDELSE

Om Dürr Dental

Dürr Dental ble grunnlagt i 1941. I 1964 utviklet Dürr Dental verdens første sugesystem som gjorde det mulig å bruke suget når pasienten ligger bakoverlent i tannlegestolen. Ett år senere utviklet Dürr Dental Orotol® - det første desinfeksjonsmiddelet for sugesystemer.

I tillegg til disse oppfinnelsene, har Dürr satt mange standarder for moderne behandling som kan tilskrives selskapets utvikling fra 1941. Dürr Dental Group har rundt 1300 ansatte over hele verden og er representert i 146 land. I 2021 feiret Dürr Dental 80 års jubileum som selskap
Mer fra Dürr Dental - se www.duerrdental.com

Hvordan unngå aerosoler på tannklinikken?

I klinikken er både personalet og pasientene utsatt for luftbåren smitte og dermed også økt risiko for infeksjoner. Hvordan kan du ved målrettet bruk av utstyr hindre spredning av aerosoler?
Les mer

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

Dental Sugemotor

Sugemotoren er avgjørende for at tannklinikken din skal fungere hver dag. Det er derfor viktig å velge kvalitetsprodukter med riktig størrelse i henhold til klinikkens behov
Les mer

Hva gjør du når sugemotor eller kompressor svikter

Uten sug og luft er det vanskelig å kunne behandle pasienter. En sikker drift er en god veileder for suksess. Hva kan du selv gjøre for å vedlikeholde sugemotor og kompressor? Vi gir deg tipsene du trenger for vedlikehold av motorrommet
Les mer

Hvor viktig er serviceavtalen og hva kan du gjøre selv

Daglig, ukentlig og månedlig vedlikehold er alfa og omega for medisinsk utstyr. Hva kan du gjøre selv og hva trenger du serviceavtalen til?
Les mer