Gå til hovedinnhold

Skudneshavn tannlegesenter

Vi synes det er stor stas å få komme på besøk hos våre kunder. Vi håper våre artikler fra klinikker rundt om i Norge kan være til inspirasjon og glede for andre.

Skudeneshavn tannlegesenter – i vekst og med gode løsninger

Ytterst på Karmøy i vakre Skudeneshavn holder Skudeneshavn tannlegesenter til. Tannlege Dirk Hoffmann kjøpte klinikken i 2014 og startet etter hvert klinikk nr. to på Veavågen i 2019 med ytterlige to behandlingsrom.

Fordelt på de to klinikkene er det tre tannleger, en tannpleier og seks tannhelsesekretærer. Med denne gjengen merker man med en gang den gode stemningen på klinikken. Pasientene møtes av smilende, spøkefulle mennesker og man hører lyden av smittsom latter på klinikken.

Skudneshavn-tannlegesenter-.jpg

Tysk tannlege nyter norsk natur

Tannlege Dirk Hoffmann kom til Norge fra Tyskland i 2006 og arbeidet som tannlege både på Sørlandet og i Rogaland før han kjøpte klinikken i Skudeneshavn. Her i denne lille byen er han ikke bare aktiv som tannlege, men nyter også naturen og er aktiv i den lokale kajakklubben. Han er en dyktig fotograf, og på klinikken på Veavågen prydes veggene av vakre bilder han har tatt av lokale motiver.

Klinikken på Veavågen er nyoppusset og har en beroligende atmosfære med lekne farger som går igjen i både utstyr og på vegger. Og rundt på klinikken henger velvalgte bilder og malerier som hver har en historie bak seg.

Nyklinikken i Skudeneshavn er under planlegging og de gleder seg til å komme på plass i nye, flotte lokaler i 2020.

Planmeca-unit-gul-1600x800.jpg

Plandent som totalleverandør

Klinikkene har et godt samarbeid med Plandent som har levert utstyr til begge klinikkene:

 • 4 Planmeca uniter
 • 3Shape Trios intraoral skanner
 • 2 Melag autoklaver
 • 2 Vistascan fosforplate scannere
 • 1 Durr kompressor
 • 2 våtsuganlegg

team skudneshavn 1600x800.jpg

Enklere og bedre med PlanOrder


I 2018 ble PlanOrder installert på Skudesnesklinikken og ble også en naturlig del av ferdigstillingen av klinikken på Veavågen. Når den nye klinikken åpner i 2020 vil PlanOrder også der være en naturlig del av den.

Selv med begrenset plass ble lageret satt i system ved hjelp av bokser og skuffer. Etiketter med bilder og beskrivelse av varen gjør det enkelt å finne frem til det de trenger. De ansatte får god oversikt over lagerbeholdningen, og ved å enkelt skanne QR-koden på etiketten kan alle på klinikken være en del av bestillingsrutinen. Denne løsningen er med på å bidra til at klinikken har de varene de trenger samt mindre feilbestillinger. Med et enkelt trykk på skanneren kan bestillingsansvarlig Marit sende listen til bestilling hos Plandent.

Planorder-skudneshavn-1600x.gif

Fakta om PlanOrder

 • Passer klinikker av alle størrelser.
 • Tidsbesparende, frigir tid til andre oppgaver.
 • Gir god oversikt og kontroll på varebestillingen.
 • Gir god lagerstyring.
 • Minimerer feilbestillinger.
 • ENKLERE OG BEDRE!

Artikkelen er skrevet av distriktselger, Edith Jacobsen-Eng i Plandent

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

PlanDeal - når totalen teller

Med PlanDeal gir vi deg de beste betingelsene og prisene på forbruksvarer. Vårt mål er at du skal få en totalt billigere handlekurv hos oss.
Les mer

Dental unit fra Planmeca

Uniten er det sentrale arbeidsstedet for en effektiv arbeidsdag på tannklinikken. Vi har et bredt utvalg av dentale uniter fra Planmeca. Designet for ditt behov
Les mer

3Shape Trios intraoral skanner

TRIOS fra 3Shape - en digital skanner, verdenskjent for god kvalitet.
Les mer