Gå til hovedinnhold

Dobler størrelsen på klinikken

Fra 5 til 12 behandlingsrom! Arkaden Tannhelse har i løpet av sin tid mer enn doblet størrelsen på klinikken - til stor glede for Stavangers befolkning. Vi har vært på besøk - bli med inn.

Arkaden tannhelse utvider

Klinikken ligger sentralt i Stavanger sentrum. Tor Einar Kjørkleiv og Moe Rezai startet klinikken våren 2011, og eier og driver den fortsatt.

Moe og Tor Einar møtte hverandre da de arbeidet i den offentlige tannhelsetjenesten, like etter endte studier. Tannlegene har en gründer i magen og kort tid etter, i 2008, kjøpte de en klinikk sammen som var drevet av Tor Einar. Få år senere åpnet Arkaden tannhelse som stod ferdig med fem behandlingsrom.

Klinikken vokser jevnt og trutt

Klinikken har ekspandert jevnt som følge av overtakelse av mindre klinikker i Stavanger sentrum. Da muligheten for utvidelse av lokalene åpnet seg var det ikke lenge før planleggingen var i gang og klinikken sto klar i all sin prakt høsten 2021. Arkaden tannhelse har nå 12 behandlingsrom og 14 ansatte: 6 er allmentannleger, 1 spesialist i oralkirurgi og 1 spesialist i endodonti.

Arkaden-alle-ansatte.jpg
Bilde: Ansatte ved Arkaden Tannhelse

Eget design

I de flotte lokalene er det god plass. Det er romslig i både behandlingsrommene og i steril, møterom, venterom og resepsjon. Ingenting er overlatt tilfeldighetene når det gjelder innredning og design, Moe selv har stått for designen. De er opptatt av rene linjer, og et design som gjenspeiler kvaliteten de fokuserer på i arbeidet.

Arkaden-resepsjon-og-venterom.jpg
Bilde: Resepsjon og spiserom på Arkaden Tannhelse

Pasientens totalopplevelse er viktig for Arkaden tannhelse. Ikke bare kvalitet på arbeidet, men også hvordan pasienten blir tatt imot og ikke minst punktlighet på avtalene.

Arkaden-spiserom.jpg
Bilde: Spiserom på klinikken

Solide leveranser i mange år

Plandent har vært totalleverandør på utstyr til Arkaden tannhelse siden de startet i 2011, og leverte også det meste av utstyret til utvidelsen i 2021. De har Planmeca Classic og Compact i classic uniter og røntgen på alle rom, samt Planmeca OPG og utstyr til steril.

Arkaden-steril.jpg
Bilde: God orden i sterilen hos Arkaden Tannhelse

Benyttet seg av ScanDeal*

I tillegg har klinikken via Scandeal-avtalen hele fire 3Shape Trios skannere der de leverer tanntekniske arbeider til Tannlab.

*ScanDeal
Med ScanDeal er det enklere å komme i gang med digitale avtrykk, helt uten forpliktelser. Plandent gir fri bruk av skanner ved kjøp av protetikk fra TANNLAB. Avtalen forutsetter bestilling av minimum 15 ledd krone/bro pr. mnd. En engangskostnad på kun kr 10 000,- gir full installasjon og opplæring på klinikken. I tillegg kan du etter fire år bytte til en splitter ny skanner

Av Edith Jacobsen Eng, distrktselger Rogaland og Vest-Agder høsten 2022

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

Scandeal

Nå gjør Plandent og TANNLAB det enda enklere å komme i gang med digitale avtrykk. Plandent gir deg fri bruk av skanner ved kjøp av protetikk fra TANNLAB.
Les mer

Sørlandets spesialistperle

Det er ikke hver dag vi er innom en spesialistklinikk med en så unik beliggenhet. Vi har vært på besøk hos tannlegespesialistene ved Tyholmen Tannlegesenter. Bli med inn.
Les mer

Fosen Tannhelse satser hardere enn Forsvaret

Også de mindre private tannklinikkene tørr å satse på tross av utfordringer med Covid-19. Fosen Tannhelse har gjort dette og utvider på Brekstad. Les historien her.
Les mer

Odontologi i generasjoner på Lambertseter

Oppgradering gjør susen. I de nyoppussede lokalene til Tannlegene på Lambertseter viderefører tannlege Knut Ove Silseth interesse og lidenskap for dentalfaget til neste generasjon . Bli med inn til en spennende og moderne klinikk.
Les mer