Gå til hovedinnhold

Colosseum Nathionaltheateret

Vi har vært på besøk hos nye Colosseum Nathional Theatret. Bli med inn i den nye og moderne klinikken.

col-behandlingsrom-1600x800.jpg

En moderne tannklinikk i full blomst...

Fra ung spire på Grünerløkka til full blomst ved Nathionaltheatret. Slik fremstår Colosseum Grünerløkka i nye lokaler i hjertet av Oslo sentrum.

col-resepsjon-1600x800.jpg

Historien til klinikken

Klinikken har historie tilbake til slutten av 1990 på Grünerløkka med tannlege Tom Godtfredsen. I 2003 tok Colosseum over klinikken med 3 behandlingsrom.

Bygget på Grünerløkka skal rives og klinikken måtte derfor finne nye lokaler. Stortingsgata 30 hadde mange ledige små lokaler i 5 etg. Et godt samarbeid med gårdseier, kjeden, arkitekt og prosjekt avd. til Plandent, førte til enighet i at hele etg skal brukes av Colosseum og jobben med å rive vegger og bygging av klinikken ble satt i gang.

Colosseum Tannlege er Norges ledende leverandør av tannhelsetjenester, alle klinikker tilbyr det beste innen tannhelse. Colosseum Nathionalteatret er en ny og moderne klinikk sentralt plassert i Stortingsgata.

col-inngang-1600x800.jpg

Naturen inn

Klinikken fremstår som moderne i farger og design og skiller seg litt ut fra de andre klinikkene i kjeden. Man har valgt grønntoner og ikke blåtoner med isbjørn og snø, som er tema på de andre klinikkene til kjeden. Med beliggenhet midt i byen med Slottsparken som nærmeste nabo, har de et ønske om å ta naturen inn i klinikken. Dette skaper trivsel, harmoni og ro for pasienter og ansatte.

Klinikken har bred kompetanse i hus og god plass med sine 14 behandlingsrom. Her får du hjelp med alt fra den årlige tannsjekken og ordinær tannbehandling til estetisk tannbehandling, kirurgi, snorkeapnéskinner og tannregulering for barn og voksne. Ved akutt behov får du alltid hjelp på dagen.

col-venteværelse-1600x800.jpg

PlanOrder

Klinikken har som hele Colosseum kjeden PlanOrder fra Plandent, dette forenkler bestillinger, lagerstyring og oppfølging for å finne rett sortiment og holde kostnadene nede.

Sissel som er bestillingsansvarlig forteller at de er veldig fornøyde med systemet, det er så enkelt at alle tar ansvar for å skanne varer som skal bestilles.

Vokser med oppkjøp av nye klinikker

Klinikkene til tannlege Thor Øivind Mikkelsen og tannlege Siri Daatland har også blitt en del av denne klinikken etter oppkjøp i løpet av siste 6 mnd.

col-utsikt-1600x800.jpg

Fantastisk arbeidsmiljø

Tannhelsesekretærene på klinikken forteller at de er gode på å ta vare på hverandre og legger ned mye arbeid i godt arbeidsmiljø ved å se hverandre, utfylle hverandre og spille hverandre gode. Dette gjør at de kan fremstå som et team og ha pasienten i fokus.

De sier videre at en annen fordel med å være en del av Colosseum, er at de er en del av et større miljø der det skjer mer og at det er lærerikt med så mye kompetanse innad i kjeden.

Col-felles-1600x800.jpg

Nyskapende callingsystem

Alle tannhelsesekretærene går med en fjernkontroll i lommen, der tannlegen kan tilkalle hjelp for assistanse. De tildeles på forhånd sine rom de har ansvar for og fjernkontrollen vil da vise hvilket rom som ber om hjelp. Dette gjøres ved at behandler bare legger hånden over et display uten å måtte berøre overflater og på den måten blir også hygienen tatt vare på.

Callingsystemet er levert av Vestfold Audio og distribueres gjennom blant annet Plandent

col-calling-system-1600x800.gif

Plandent har levert følgende til Colosseum Nathionaltheateret

  • Tegning og prosjekt
  • Miele desinfektor
  • Melag Vacuclav 40B+ 2 stk
  • Planmeca Compact Classic 13 stk
  • Planmeca ProX rtg apparater
  • PlanOrder

stripegrey.jpg

Se mer..

Det startet med Google

Å skape noe eget er noe mange drømmer om. Likevel er det et fåtall som faktisk gjennomfører og ikke minst lykkes med det. Den nye Yndisklinikken på Østlandet er en av dem som virkelig har fått det til. Vi har vært på besøk
Les mer

Et bredt behandlingstilbud

Sentrum tannhelse innfrir visjonen om et bredt behandlingstilbud for både Kristiansund og resten av fylket. Gøran Aass og Fredrik Ahlgrem har sammen etablert en super spesialistklinikk.
Les mer

Ny klinikk med enkle grep

Går du i tanker om å pusse opp eller renovere klinikken? Det er ikke så mye som skal til! Vi har besøkt Nesodden Tannhelse
Les mer