Gå til hovedinnhold

Sentrum tannhelse i Kristiansund

Sentrum tannhelse innfrir visjonen om et bredt behandlingstilbud for både Kristiansund og resten av fylket. Gøran Aass og Fredrik Ahlgrem har sammen etablert en super spesialistklinikk

Sentrum resepsjon 1600x800.jpg

Visjonen om et bredt behandlingstilbud innfris

Sentrum tannhelse ble etablert i 2005 av tannlege Gøran Aass, i sentrum av vakre Kristiansund på Nordmøre. Vår nylige pensjonerte “grand old man” Roy Arne Ukkestad ga god hjelp i oppstartsfasen med nyttige råd for planlegging av en optilmal kliinikk. I 2014 kom oralkirurg Frederik Ahlgren med på laget, og de har siden den gang bygd ut klinikken sammen med visjonen å bli til et tannhelsesenter med et bredt behandlingstilbud for både Kristiansund og resten av fylket.

Klinikken vokser


Etter hvert vokste klinikken seg ut av lokalene, og de måtte ut på markedet for å lete etter nye lokaler. Valget falt til slutt på Alti Futura Løkkemyra. De pakket sammen klinikken og flyttet ut fra sentrum. Fra februar 2020 har de boltret seg i store lyse lokaler med en fantastisk utsikt, og nå har de fått 10 gode behandlingsrom og eget rom til panoramarøntgen med ceph. Her er det gode parkeringsmuligheter for pasientene og nærhet til butikker, apotek og spisesteder.

Vi trives hos Sentrum tannhelse

10 behandlingsrom gir pasientene et bredt behandlingstilbud

Spesialistene kommer

I de nye lokalene kan virkelig visjonen om å være et tannhelsesenter med høy kompetanse og bredt behandlingstilbud realiseres. Det er ansatt en oralkirurg, fire allmenntannleger, to kjeveortopeder, en kjeve- og ansiktsradiolog, en anestesilege, en anestesisykepleier, to tannpleiere, tre tannhelsesekretærer, fire klinikkassistenter og en administrasjonsleder. Teamet spiser lunsj sammen hver dag, og benytter seg ofte av spisetilbudene på kjøpesenteret. Sushilunsj på fredager er alltid en hit!

Moderne utstyr fra Plandent

Godt samarbeide


Når man skal samarbeide om et så stort prosjekt, er det viktig at alle leverer som avtalt, noe som skjedde her! Samarbeidet mellom klinikken, Plandent, lokale entreprenører og ikke minst representantene fra Alti Futura har vært upåklagelig!

God plass for å konferere med kolleger

Plandent har levert:

  • Planmeca ProMax 3D m/ceph
  • DMT M10 sugeanlegg
  • Dürr Quattro Tandem kompressor
  • 3 stk Planmeca Classic v2
  • 4 stk Planmeca ProX røntgen
  • 4 stk Planmeca Prosensor HD #2
  • Innredning til behandlingsrom, steril og resepsjon.
  • Melag 40B+ EVO autoklav

sentrum alle 600x800.jpg

Nyhetsbrev

Meld deg på vårt nyhetsbrev. Få tilsendt siste nytt fra Plandent, gode tilbud, nyttige tips og andre dagsaktuelle tema innenfor dental helse.

Dentalt utstyr

Plandent er totalleverandør av alt du trenger til tannklinikken enten det gjelder programvare, utstyr, service, forbruksvarer eller planlegging. Se vårt brede utvalg av utstyr

Se utstyr..

Klinikkinnredning

Om du ønsker å skape en tannklinikk som er gjennomtenkt med tanke på ergonomi, hygiene og effektiv klinikkdrift, bør du få kvalifiserte råd også før byggeprosjektet ditt starter. Vi kan være din tekniske rådgiver på prosjektet uansett om det er en ny klinikk, utvidelse, ombygging eller oppdatering av den gamle.

Bygge ny tannklinikk?

Planmeca 3D-ProMax serien

Planmecas 3D ProMax serien gir deg bildene og den funksjonaliteten du trenger for optimale bilder uavhengig av størrelse. Velg det aparatet som passer din klinikk best.

Se og sammenlign ProMax serien

Intraoralt røntgen

Liten i størrelse, enkel posisjonering og høy kvalitet på intraorale bilder.
.

Se mer..