Gå til hovedinnhold

Aktuelle webinar

Det finnes mye godt opplæringsmateriell der ute. Vi har samlet en del av det vi tror kan være til nytte for tannklinikken.

Webinar og nyttige tips for deg

Under Korona har tilbudet for webinarer eksplodert, og alle leverandører har vist at de har en rekke tema de ønsker å fortelle mer om til tannhelsepersonell. Vi hjelper deg å navigere, og har plukket ut de plattformene og webinarene som vi synes det kan være verdt å få med seg.

EMS - AirFlow

EMS er en av verdensledende på produkter og maskiner innenfor for profylakse, ortopedi og urologi. For dentalbransjen er det AirFlow de er mest kjent for. AirFlow har hatt en enorm økning i popularitet de siste årene.

Hva med å gjøre deg kjent med de siste trendene innenfor dette området? EMS tilbyr gode webinarer på engelsk med fine eksempler på behandling og vedlikehold. Det finnes også en rekke opplæringsvideoer som du kan se når det passer deg.

Gå til EMS Swiss Dental Academy

EMS-hvitt-smil-1000x400.jpg

3M

3M er godt kjent for de fleste i dentalbransjen. I starten av 2020 lanserte 3M sin nye blogg med massevis av videoer, aktuelt stoff og webinarer for tannklinikker over hele verden. Vi anbefaler å ta en titt. Her er det mye nyttig materiell.


Til læringsmateriell og webinar fra 3M

webinar-1600x800.jpg

Planmeca

Som en av verdens ledende innen dental teknologi har Planmeca til enhver tid en mengde webinarer og opplæringsvideoer som kan gi støtte og trening i å bruke utstyret. Blant annet finnes det en rekke videoer og materiell for røntgen, Romexis, CAD/CAM, hygiene og uniter.

Lær digital tannbehandling med Planmeca!

timetolearn.jpg

3Shape

3Shape er en av verdensledende leverandører av løsninger og utstyr for CAD/CAM. Lær hvordan du skal komme i gang med en digital arbeidsflyt i klinikken eller delta på et av de mange webinarene med aktuelle tema rundt CAD/CAM som pågår i disse dager.

Nysgjerrig på skanner i på klinikken? Sjekk vår kampanje som gir deg Fri bruk av skanner

Om du har en skanner i klinikken allerede kan dette være en fin anledning til å få noen ekstra tips og triks. 3Shape sender nye webinarer omtrent hver dag. Om tidspunktene ikke passer finnes det også mange gode læringsvideoer.

Kommende webinar hos 3Shape

3shape-webinar-1600x800.jpg

MELAG - sterilen

I tillegg til å være kjent for maskiner for hele arbeidsflyten i sterilen er MELAG også kjent for sin gode kvalitet. MELAG ønsker å gjøre hverdagen enda tryggere i forhold til hygiene og har laget massevis av videoer som går på hvordan man kan utføre rutinene på sterilen til beste karakter. På MELAG sine treningssider finnes det materiell på mange språk med dagsaktuelle tema for hygiene i sterilen. i tillegg til hyperaktuelle webinarer.

Til MELAGs hygieneverden

Autoklav-Melag-1600x800.jpg

GC Europe

Hos GC Europe får du gratis inngang til deres app som gir tilgang til de hotteste temaene innen tannbehandling. I appen kan du navigere blant produktguider, produktvideoer, nedlastbare artikler, case studier, informasjonsvideoer osv. Vi har testet appen og synes absolutt at den er verd et besøk.

webinar-samling-1600x800.jpg

Ivoclar Vivadent

Filosofien til Ivoclar Vivadent har alltid vært å tilby sine kunder ideelle løsninger, ikke bare når det gjelder produkter, men også formidling av kunnskap. Ivoclar har laget et bredt spekter av treningsvideoer og «know how» materiell. Her kan du finne mye nyttig info som du kan tilegne deg og bruke i klinikken.

Fant du noe du kunne dra nytte av? Er det andre tema du kunne tenke deg å lære mer om? Ta gjerne kontakt med oss i Plandent så hjelper vi deg så godt vi kan.

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

Kurs og arrangementer

Det skjer mye innenfor odontologien og det kan være nyttig å holde seg oppdatert. Hvert år gjennomfører vi i Plandent en rekke kurs, messer og aktiviteter. Her finner du en oversikt over våre tilbud.
Les mer

Plandent Webinar

Vi arrangerer webinarer for våre kunder og andre interesserte. Her finner du en oversikt over våre kommende webinarer og andre relevante filmer du kan ha nytte av.
Les mer

Skreddersy et kurs for klinikk

Lag et spesialtilpasset kurs for din klinikk. Som totalleverandør kan vi avholde kurs innenfor de fleste tema. I tillegg til våre planlagte kurs og utstillinger kan vi også skreddersy kurs eller opplæring som passer din klinikk og ønsker.
Les mer