Gå til hovedinnhold

stripegrey.jpg

Vårens store tilbudsavis

Se og bla i vårens store kampanjeavis spekket med nyheter og gode utstyr- og forbukstilbud for deg!

SE PLANNYTT

Tilbud på 3Shape TRIOS

Går du i tanker om intraoral skanner har vi gode tilbud på 3Shape TRIOS til deg.

3SHAPE TILBUD

300 000 solgt verden over

Nå får du MELAG Primeline vacuclave 318 til en knallgod pris!

LES MER

Vil vite mer om 3Shape TRIOS?

Bestill en gratis demo uten forpliktelser.

BESTILL DEMO

Handle i nettbutikken?

Kontakt kundeservice på 22 07 27 27 / post@plandent.no. Minner om at bestillingsfrist for utsendelse fra Finland samme dag er kl. 12:30

SEND HENVENDELSE

Finn riktig røntgenholder 

Det finnes et stort utvalg av ulike røntgenholdere, størrelser, farger og produsenter. Mye avhenger også av om du bruker sensor eller fosforplater og hvilket bilde du ønsker å ta. Her finner du riktig røntgenholder til ditt utstyr.

GUIDE RØNTGENHOLDERE

stripegrey.jpg

Aktuelt | Plandent

Erfaring med Baldus lystgass - hva sier brukerne

De fleste klinikker har pasienter som er redde for å gå til tannlegen og som gjerne avlyser den årlige kontrollen gang etter gang. Det er omtrent ett år siden vi introduserte Baldus lystgassystem, og vi har installert det hos flere klinikker fra Nord til Sør. Her har vi snakket med to av klinikkene som deler sine erfaringer
Les mer

Introduksjon til intraoral skanning med tannlege Tina Saad

Er du nysgjerrig på intraoral skanning og er usikker på om det er noe for deg? Kom på introkurs og prøv intraoral skanning hands-on med praktiske øvelser. Denne kvelden kan du teste ut og prøve selv med «egen» skanner under kyndig veiledning av TINA SAAD, tannlege med lang skannererfaring.
Les mer

Tips og Triks Planmeca ProSensor

En røntgensensor fra Planmeca er et godt arbeidsverkstøy. Med noen gode rutiner knyttet til bruken av sensorene vil de få et langt liv. Her får du noen tips og triks til ProSensor.
Les mer

Tannlege Jan Kirkedams erfaringer med Sprintray

I takt med at digitale løsninger blir stadig mer integrert i tannklinikken, har tannlege Jan Kirkedam fra Arendal viet det siste året til å utforske potensialet og utfordringene ved 3D-printing i sin praksis. Vi tok et besøk hos tannlegen for å diskutere hans erfaringer og perspektiver på hvordan 3D-printing påvirker det daglige arbeidet i en moderne tannklinikk.
Les mer