Gå til hovedinnhold

Melag

Melag MELAtherm 10 DTA 400V 1 x 1 stk

Med Melag sin desinfektor Melatherm 10 er man sikret å oppfylle ISO krav, effektiv drift, god arbeidsflyt på sterilen og skånsom behandling av alle instrumenter som desinfiseres. Melatherm 10 desinfektor brukes sammen med flytende rengjøringsmiddel som doseres automatisk. Hovedfunksjonene til Melatherm 10 er:

Aktiv tørkefunksjon: Instrumenter må være tørre, enten om de skal brukes direkte etter desinfisering eller om de skal pakkes og steriliseres i autoklaven. Med Melathermen`s aktive tørkefunksjon garanteres det at alle instrumenter er tørre og klare til bruk og sterilisering på rekordtid. Samtidig beskyttes instrumentene mot rekontaminering, korrosjon og skade.

Optimalisert vaskekammer: Med det optimaliserte vaskekammeret til Melathermen tilrettelegges det for dekontaminasjon av instrumenter på en økonomisk og økologisk måte. Det finnes over 80 kurver, innsatser, kassetter og annet tilbehør som er tilpasset vaskekammeret og som kan settes opp for å matche klinikkens behov. Å ha tilbehør som er tilpasset den daglige driften åpner opp for effektiv og god arbeidsflyt på sterilen. (Kurv og innsatser følger ikke med!)

Internt kabinett for lagring og dosering av flytende rengjøringsmiddel: I nedre del av Melathermen finnes det et uttrekkbart kabinett (skuff) der alle rengjøringsmidlene som brukes kan lagres. Med andre desinfektorer må disse lagres i benk ved siden av desinfektoren og tar derfor opp unødvendig plass, spesielt ved trange steriler. Med en Melatherm sparer en plass samtidig som doseringsslangene beskyttes på en god måte.

Dokumentasjon: Alle relevante prosesser og parametere som utføres under en syklus med Melatherm loggføres og dokumenteres. Dette gjør at klinikken enkelt kan spore opp og dokumentere at alle instrumentene som brukes har blitt vasket og desinfisert om det skulle oppstå en rettstvist eller klagesak. Alle Melatherm desinfektorer leveres med integrert CF kort som lett kan overføres til PC og internt HMS system. Melatherm kan også kobles direkte til PC med nettverkskabel for direkte overføring

Tekniske spesifikasjoner:
-Kan kobles til 230V 1fas eller 400V 3fas.
-Krever kaldtvannstilkobling og avløp.
-Støy: Middelverdi, 66,2dB. Maks støyemisjon (tørke), 73dB.
-Volum vaskekammer: 84 liter

MD medical device symbol CE medical device symbol 0197

Forpakningsstørrelse: 1 x 1 stk

Varenummer: MD162693

Produsentens varenummer: ME10020

Produsent: Melag

Produkt: MELAG Desinfektor