Gå til hovedinnhold

Vedlikeholdskurs utstyr

Vi ser at opplæring og oppfølging av vedlikehold er en utfordring. Driftsstans med mange pasienter på venterommet er et mareritt. Når noen har opplevd dette, kunne noe forebyggende vedlikehold forhindret driftsstans? På dette kurset får du gode tips og rutiner for vedlikehold i klinikken. Kompetanse + gode rutiner = god økonomi

Pris 1498,-

Kurset er gjennomført!

Foreleser

Kurset avholdes av Per Øyvind Sundby, en av våre flinke serviceteknikere i Plandent. Per Øyvind har lang erfaring som servicetekniker på dentalutstyr, og i å holde kurs på tannklinikker over hele landet. Han har mange år bak seg i Plandent, men har også god erfaring med utstyr fra andre depoter.

Informasjon

Vedlikeholdskurs er god økonomi

I Plandent vil vi gjøre hverdagen enklere og bedre på klinikken ved å tilby vedlikeholdskurs, slik at man blir bedre rustet til å ta vare på utstyret.

Knapp nettside rosa web.png

Dagens klinikker har mye utstyr som krever vedlikehold og gode rutiner er en nødvendighet.

På kurset gjennomgås følgende temaer

  • Unit - rutiner og vedlikehold
  • Motorrom - rutiner og vedlikehold for sugemotor og kompressor
  • Steril - nyttige tips og gode råd for vedlikehold av blant annet autoklav og desinfektor
  • Dokumentasjon og hygiene og av utstyr på klinikken

Kompetanse + gode rutiner = god økonomi

Kurset starter 14.00 og vil vare til 17.00. Du er hjertelig velkommen kommen innom fra klokken 13. Vårt showrom vil være åpent for test og prøving av utstyr, og det blir servert noe å drikke og bite i. Velkommen skal du være

Benytt sjansen til å lære mer om dette hands-on på utstyr i vårt showrom! Det vil bli lett servering, brunsj og utstilling fra noen av våre leverandører.

Bindende påmelding. Frist for avmelding: 1 uke før kursdato. Kursavgiften refunderes ikke ved avbestilling etter fristen, men plassen kan overdras til en annen ved samme klinikk.

stripegrey.jpg

Se mer..

Manuell og maskinell sliping av håndinstrumenter

Bli trygg på instrumentsliping. Med skarpe instrumenter kan du alltid gi dine pasienter den mest effektive behandlingen, det er også et godt ergonomisk valg, som avlaster armer, skulder og nakke hos behandleren.
Les mer