Gå til hovedinnhold

3Shape Discover

Gå ikke glipp av årets kanskje mest spennende lansering. Bli med oss på NIO House i Oslo den 6. juni og vær blant de første som får oppleve 3Shapes nyeste og mest revolusjonerende produkter LIVE. Dette er en sjelden mulighet til å delta på årets kanskje mest spennende lansering som vil være med på å sette nye standarder for digital arbeidsflyt i klinikken.

Pris GRATIS

Kurset er gjennomført!

Foreleser

Amin og Sunniva fra 3Shape vil sammen med oss i Plandent være tilstede på NIO House for å demonstrere og vise deg det nyeste innenfor digital arbeidsflyt.

Informasjon

Er du klar for å være med på årets kanskje mest spennende produktlansering? Sammen med 3Shape inviterer deg til et eksklusivt lanseringsarrangement hvor du får innsikt i 3Shapes nyeste innovasjoner LIVE! Denne kvelden blir full av overraskelser, inspirasjon og nettverksbygging – en begivenhet du absolutt ikke vil gå glipp av.

NIO House arrangement (1).jpg

Bli med oss på NIO House i Oslo den 6. juni og vær blant de første som får oppleve 3Shapes nyeste og mest revolusjonerende produkter. Vi lover deg en spennende og innholdsrik kveld.

  • Dato: 6. juni 2024
  • Pris: GRATIS
  • Tid: 18:15 - 20:30
  • Sted: NIO House, Karl Johans gate, Oslo

Hva skjer?

  • Livestream av årets store 3Shape lansering - Discovery: Få med deg alle nyhetene direkte på storskjerm, inkludert en spennende produktlanseringer som tar Core scan-funksjonalitet og lønnsomhet til et nytt nivå.
  • Live demo: Se de nyeste produktene LIVE og få demonstrasjoner fra 3Shapes egne representanter.
  • Prøv selv: Få hands-on erfaring med de siste nylanseringene og opplev hvordan de kan revolusjonere din praksis.
  • Mingling og servering: Kos deg med deilig fingermat og forfriskende drikke mens du mingler med kolleger fra bransjen.

Agenda

18:15: Ankomst og velkomstdrink

18:30: Livestream med nyheter fra 3Shape

19:00: Kort demo av de nye produktene

19:20: Mulighet til å teste nylanseringene selv. Mingling og servering

Påmelding

Sikre deg din plass ved å registrere deg. Det er begrenset med plasser, så meld deg på raskt!

Knapp nettside rosa web.png

Praktisk info

Transport: NIO House ligger midt på Karl Johna i Oslo sentrum, lett tilgjengelig med offentlig transport.

3Shapes representanter vil være til stede for å gi deg en personlig introduksjon til de nye produktene.

Kan du ikke komme fysisk? Ikke noe problem! Du kan også delta via 3Shape Discovery livestream. Registrer deg via denne påmeldingslenken for å få tilgang.

Bli med og oppdag hvordan de nyeste digitale verktøyene kan løfte din praksis til nye høyder. Vi gleder oss til å se deg – enten i Oslo eller via livestream!

Se mer..

Style Italiano Endodontics international congress in Copenhagen

Vi er glade for å ønske deg velkommen til den første utgaven av Style Italiano Endodontics (SIE) Congress i Danmark. Sammen med SIE er målet vårt for den 2-dagers kongressen å gi tannleger kunnskap og verktøy som kan hjelpe dem i deres daglige praksis. Fokuspunktet på kongressen er praktisk endodonti, og forelesningene er svært kliniske for å gi protokoller til tannleger i ulike aspekter av endodonti. Det er derfor vi har kalt det "Omsette teori til daglig praksis"!
Les mer

Praktisk workshop i 3D-print – Fra A til Å

Vi gjentar suksessen! Er du nysgjerrig på 3D-printing, og lurer på om det kan være en game-changer for din tannklinikk? Tannlege Jan Kirkedam har brukt det siste året på å utforske 3D-print og, vil guide deg gjennom en praktisk og informativ opplæring basert på de erfaringene han har gjort seg underveis. Vi svarer på dine spørsmål og lar deg teste om 3D-print er noe for deg
Les mer

Digital Smile Design - Roadshow 2024

Mange har hørt om Digital Smile Design, men hva er det egentlig, og hvordan komme i gang? Hvorfor og hvordan skal vi bruke det i praksis? Benytt sjansen til å lære fra 2 av Norges mest erfarne DSD-tannleger.
Les mer