Gå til hovedinnhold

Enklere arbeidsgang med bare tre farger fra Kerr

Simplishade har en utmerket kameleoneffekt som matcher tannen. Enkel å håndtere, kleber ikke og er lett å polere

Simplishade - dekker alle 16 VITA-farger med bare 3 farger!

SimpliShade er basert på adaptiv responsteknologi og dekker alle de 16 klassiske VITA®-fargene ved hjelp av bare 3 farger.

Spar tid når du velger farge og føle deg trygg på at produktet holder høy kvalitet og gir restaureringer med høy estetikk. Med SimpliShade kan pasientene trygt smile, samtidig som du får enklere arbeidsrutiner.

SimpliShade_Plandent_1000x420.jpg

Jeg ble overrasket over denne komposittens kameleonegenskaper når det gjaldt å matche farge på tanna!

Dr. Bobby Bramblett, Leeds, AL

SimpliShade scorer høyt på Dental Advisor - les full anmeldelse

Case step 1

Case step 2

Case step 3

Case step 4

Klinisk Case SimpliShade

"En 25 år gammel mann kom til klinikken på grunn av chipping på 22 og 23. Området ble isolert med kofferdam. "Linguale hyller" ble laget med SimpliShade Universal Opaque. Etter dette ble fyllingene lagt som normalt med SimpliShade Medium.

SimpliShade ble oppvarmet til 60 ° C og GCs Composite Primer ble brukt. Håndteringen var svært bra, og pasienten var veldig fornøyd med sluttresultatet. Fargen ble adaptert godt fra egen tann. ”

Petteri Nissinen, DDS
Länsi-Vantaan Advanced Dental Clinic, Vantaa, Finland

Forenklet universal kompositt med Adaptive Response Technology.

SimpliShade ™ universal kompositt effektiviserer arbeidsflyten og lagerstyringen uten å gå på kompromiss med styrke eller estetikk. Med tre nyanser (lys, middels og mørk) gjør SimpliShade det raskt og enkelt å matche alle de klassiske 16 VITA® fargene - noe som resulterer i raskere fargetilpasning og kortere behandlingstid.

Med færre produkter å lagre, bestille og spore, kan man fokusere på å ta vare på pasientene sine. SimpliShade ™ har i tillegg til enkel håndtering fordeler som overlegen styrke, god estetikk og holdbare restaureringer. Med SimpliShade er vakre, sterke restaureringer enklere enn noensinne

Se og last ned brosjyre for Kerr SimpliShade >> (PDF document, 902 kB)

FØRSTEVALGET FOR DE FLESTE KONSERVERENDE PROSEDYRER. HÅNDTERINGEN ER VIRKELIG GOD SAMMENLIGNET MED TILSVARENDE PRODUKTER JEG HAR BRUKT.

Dr. Rashpal Deol, San Ramon, CA

Fordeler med SimpliShade

  • Enklere fargematching - Enklere og raskere å velge farge. SimpliShade dekker alle de 16 klassiske VITA-fargene ved hjelp av bare 3 farger: Light, Medium og Dark.
  • Adaptiv responsteknologi (ART) - ART-fillersystemet, en velprøvd nanoteknologi som finnes i Harmonize, hjelper deg med å skape naturtro restoreringer med eksepsjonell styrke og uovertruffen estetikk.
  • Strømlinjeformet lagerhold - Spar tid og penger med færrest mulig farger som dekker alle behov innen kompositt. Spar hylleplass, unngå å måtte bestille altfor mange ulike artikkelnummer og reduser eller unngå produkter som går ut på dato.
  • Universell, for alle kavitetsklasser - SimpliShade kan trygt brukes i alle kavitetsklasser uten behov for blokker, i motsetning til OMNICHROMA®.1 (Restorative produkter)

SimpliShade™ Class I Restoration Demo Video

SimpliShade ™ bruker samme teknologi - ART, som finnes i Harmonize ™. Den nye kompositten er tilgjengelig i tre nyanser: lys, middels og mørk, for å dekke alle 16 VITA-nyanser. Se hvordan den brukes her.

Om produsenten

Kerr har lenge utviklet og produsert dentalprodukter. Fokusområdene deres er fyllingsmaterialer, bonding, endodonti, perio og profylakse.

Selskapet tilbyr løsninger som letter det daglige arbeidet og gir deg muligheten til å gi pasientene den beste tannbehandling.

Besøk Kerrdental.com/Simplishade for mer informasjon

Kontakt oss Vareprøve eller mer info?

Ønsker du vareprøve eller mer informasjon om SimpliShade? Ta kontakt - Vi hjelper deg

Tlf 22 07 27 27 / post@plandent.no