Gå til hovedinnhold

Style Italiano Endodontics

Sammen med Style Italiano og Plandent Danmark har vi gleden av å ønske deg velkommen til den første utgaven av Style Italiano Endodontics (SIE) Congress i Danmark. Målet med denne 2-dagers kongressen er å gi tannleger kunnskap og verktøy som kan hjelpe dem i deres daglige praksis. Fokuspunktet på kongressen er praktisk endodonti, og forelesningene er svært kliniske for å gi protokoller til tannleger i ulike aspekter av endodonti.

Pris Early Bird før 31. mai 995 Euro, Normal fee: 1 095 Euro pp.

Foreleser

15 anerkjente foredragsholdere fra hele verden.

Informasjon

Til denne kongressen har vi invitert både nasjonale og internasjonale foredragsholdere fra SIE, som alle er svært dyktige klinikere innenfor sitt interessefelt. Dette er årets største endodontiske begivenhet i Danmark, så ikke gå glipp av det!

Kongressen finner sted i København, Danmark, 25.-26. oktober 2024 på Hotel Scandic Copenhagen, et moderne og sentralt beliggende hotell i sentrum av København som tilbyr flotte omgivelser for denne kongressen.

Sammen med SIE er målet vårt for den 2-dagers kongressen å gi tannleger kunnskap og verktøy som kan hjelpe dem i deres daglige praksis. Fokuspunktet på kongressen er praktisk endodonti, og forelesningene er svært kliniske for å gi protokoller til tannleger i ulike aspekter av endodonti. Det er derfor vi har kalt det "Omsette teori til daglig praksis"!

SE PROGRAM

Det vitenskapelige programmet inkluderer 6 økter i hovedpresentasjonshallen og 20+ workshops i de fire workshoprommene. Alle workshoprom er utstyrt med 6 "eduskoper" (bordmikroskop) og har plass til opptil 12 deltakere per workshop.

MER INFO OG REGISTERING

Vi håper å se deg i København for dette unike arrangementet, og vi ser frem til å dele denne opplevelsen med deg og opptil 450 av dine kolleger fra Danmark, Skandinavia og resten av Europa.

Dato

fredag 25. oktober 2024 08.00 - lørdag 26. oktober 2024 16.00

KØBENHAVN | Hotel Scandic Copenhagen, Vester Søgade 6, 1602 København, Danmark | Vis kart

Se mer..

Digital Smile Design - Roadshow 2024

Mange har hørt om Digital Smile Design, men hva er det egentlig, og hvordan komme i gang? Hvorfor og hvordan skal vi bruke det i praksis? Benytt sjansen til å lære fra 2 av Norges mest erfarne DSD-tannleger.
Les mer