Gå til hovedinnhold

Kurs | tannhelsesekretærens rolle under kirurgisk oppdekking

Bli trygg på kirurgisk oppdekking. Vi inviterer til kurs for tannhelsesekretærer som ønsker å styrke sin kompetanse innen kirurgisk oppdekking på tannklinikken. Kursholdere går grundig igjennom prosedyrer, forståelse for viktigheten av hygiene, håndtering av instrumenter og kirurgisk oppdekking på tannklinikken steg for steg. håndtering av risikoavfall og ergonomi under assistering blir også gjennomgått.

Pris 1 498,- pr person

Foreleser

Kurset avholdes av Ottilia Däröste eller Linda Nilsen i Plandent. Begge har mange års erfaring fra klinikk hvor de har bistått med kirurgi og har holdt flere kurs i emnet med gode tilbakemeldinger.

Informasjon

Dette kurset er rettet mot tannhelsesekretærer som allerede har grunnleggende kunnskap innen tannhelse og erfaring fra klinikk. Det er også egnet for tannhelsesekretærer som ønsker å oppdatere og forbedre sine ferdigheter innen kirurgisk oppdekking.

Kursinnhold

 • Hva inneholder ett kirurgi rom?
 • Enkel kirurgisk oppdekking
  Deltakerne vil få opplæring i prosedyrer for enkel kirurgisk oppdekking.
 • Kirurgisk utstyr
  Deltakerne vil lære om instrumenthåndtering, rutinemessig vedlikehold og sterilisering av det kirurgiske utstyret for å sikre en trygg og effektiv arbeidsflyt.
 • Kirurgi kassett
  Hva inneholder en kirurgi kassett?
 • Tips og triks
  I denne delen av kurset vil vi dele praktiske tips og triks som vil hjelpe tannhelseteamet til bedre rutiner og renhold. Vi går også igjennom risikohåndtering og ergonomiske hjelpemidler

Kurset "Tannhelsesekretærens rolle under kirurgisk oppdekking" vil gi deltakerne nødvendig kunnskap og ferdigheter for å kunne utføre oppgavene sine på en trygg og profesjonell måte under kirurgiske inngrep på tannklinikken.

PÅMELDING HAMAR
PÅMELDING OSLO
PÅMELDING TROMSØ
PÅMELDING SANDEFJORD
PÅMELDING FREDRIKSTAD

Det vil bli lett servering underveis.

Bindende påmelding innen en uke før kursstart.
Frist for avmelding: en uke før kursdato på aktuelt sted. Kursavgiften refunderes ikke ved avbestilling etter fristen, men plassen kan overdras til en annen ved samme klinikk.

Dato

tirsdag 20. august 2024 16.30 - 19.00

HAMAR : Clarion Astoria, Torggata 23 | Vis kart

onsdag 21. august 2024 16.30 - 19.00

OSLO: Plandents lokaler, Østensjøveien 27, 0661 Oslo | Vis kart

torsdag 5. september 2024 16.30 - 19.00

TROMSØ: Scandic Ishavshotellet, Fredrik Langes gate 2, 9008 Tromsø | Vis kart

tirsdag 19. november 2024 15.00 - 18.00

SANDEFJORD - Scandic Park Hotel, Strandpromenaden 9 | Vis kart

onsdag 20. november 2024 15.00 - 18.00

FREDRIKSTAD: Scandic City, Gunnar Nilsens gate 9, 1607 Fredrikstad | Vis kart

stripegrey.jpg

Se mer..

Kurs i klinikkhygiene

Vi inviterer alle tannhelsesekretærer og assistenter til hygienekurs. Vi tar for oss en rekke ulike tema innen emnet. En fin gjennomgang for både nyansatte, og erfarne sekretærer for å oppnå god, forsvarlig og samkjørt praksis på klinikken med bakgrunn i oppdatert smittevern.
Les mer

Webkurs: Kurs i Strålevern

Vi ønsker velkommen til strålevernkurs for tannhelsepersonell. Årlig repetisjon av strålevern for tannklinikk er pålagt av DSA. Gjennom dette kurset vil du lære om hvordan du kan forbedre bildekvaliteten på din klinikk, samt hvordan du kan håndtere strålevern på en sikker og effektiv måte. Du vil også få verktøyene du trenger for å utføre rollen som strålekoordinator.
Les mer