Gå til hovedinnhold

Arrangeres på forespørsel

Skreddersy et kurs for din klinikk

Lag et spesialtilpasset kurs for din klinikk. Som totalleverandør kan vi avholde kurs innenfor de fleste tema. I tillegg til våre planlagte kurs og utstillinger kan vi også skreddersy kurs eller opplæring som passer din klinikk og ønsker.

Pris på forespørsel

Foreleser

Kurset avholdes av produktspesialist fra Plandent eller andre samarbeidspartnere. Vi har også muligheten til å inhente eksterne fagspesialister innenfor det temaet du ønsker vi skal snakke om.

Informasjon

Skreddersy et kurs for din klinikk

Enten du ønsker en kort demo via fjernstyring, et webinar eller du ønsker at vi kommer til klinikken, sørger vi for at din klinikk får den veiledningen som ønskes. Bruk gjerne vår designvelger. Vi sender deg et forslag og pristilbud - helt uforpliktende og kostnadsfritt.

Våre kunder sier

VELDIG SPENNENDE OG INNHOLDSRIKT,

KUNNSKAPSRIKE GUTTER MED HUMORISTISK SANS. VELDIG NYTTIG!

AKKURAT DE TEMAENE VI TRENGTE MER KUNNSKAP OM

Be om et uforpliktende tilbud i dag

Å sende en henvendelse er helt uforpliktende. Sammen finner vi en løsning og dato som passer for deg og din klinikk. Pris bestemmes ut ifra innhold og omfang, servering, utstyr som behøves og eventuell reisevei.

Vi hjelper deg å finne den beste løsningen etter klinikkens ønsker.

Dato

Design ditt kurs

Hvilke tema ønsker dere?
Ønsket lengde
Ønske om sted
Bespisning

Kontaktinfo

Du kan også lese mer om

Kurskalender

Gjennom året gjennomfører vi en rekke spennende kurs og arrangementer med kunnskapsrike foredragsholdere og fageksperter. Her finner du vår aktivitetskalender med planlagte kurs og messeaktiviteter

Våre kurs og aktiviteter

Webinar

Lær noe nytt hjemmefra eller på klinikken.

Se oversikt over våre kommende webinarer og link til tidligere avholdte sesjoner innenfor dental helse.

Se webinar

3Shape Academy

I tillegg til våre kurs byr 3Shape på en rik plattform av opplæringsmateriell og webinarer for å komme igang med en digital arbeidsflyt.

3Shape Academy