Gå til hovedinnhold

Promax

Planmeca Promax er vårt mest populære 3D panoramarøntgen og tilfredsstiller ethvert behov du skulle ha for bildebehandling i klinikken.

Full-bredde-Promax-1920x400.jpg

Planmeca Promax serien

Røntgenbilder er et av dine viktigste diagnostiske verktøy og det er derfor viktig å velge riktig røntgen apparat til din klinikk. Vi i Plandent gir deg gode råd på veien når du skal investere i nytt utstyr til tannklinikken.

Hvilket Planmeca 3D-røntgen bør jeg velge?

Planmeca Viso ™

Planmeca Viso ™ er en ideell kombinasjon av førsteklasses bildekvalitet og avansert brukervennlighet. Den har alle kvalitetene til en CBCT-enhet i verdensklasse - og mer. Enheten er et imponerende skritt fremover innen utviklingen av 3D-røntgenbilder.

Planmeca ProMax® 3D s

Planmeca ProMax® 3D er en ideell enhet for å fange selv de minste anatomiske detaljer. Den er spesielt godt egnet for enkeltimplantat-, endodonti og kasus med visdomstenner, med volumstørrelser fra Ø42x42 til Ø50x88 mm.

Planmeca ProMax® 3D Classic

Planmeca ProMax® 3D Classic-enhetens bildesensor dekker hele spekteret innen tannbehandling. Det gir en klar oversikt over mandibulal og maxilla, og forbedrer påliteligheten av diagnostikk.

Planmeca ProMax® 3D Plus

Planmeca ProMax® 3D Plus er et godt valg for alle bildebehov. Den tilbyr et bredt utvalg av forskjellige volumstørrelser, fra Ø40x50 til Ø160x90 mm.

Planmeca ProMax® 3D Mid

Med volumstørrelser fra Ø34x42 til Ø200x170 mm, er Planmeca ProMax® 3D Mid en ekte alt-i-ett-røntgen. Den kan håndtere et bredt spekter av diagnostiske oppgaver.

Planmeca ProMax® 3D Max

Planmeca ProMax® 3D Max er en røntgenenhet for alt - fra de minste spesialtilfellene til bilder av hele hodet. Den produserer alle nødvendige volumstørrelser for diagnostisering av maxillofacial-regionen, fra Ø42x50 til Ø230x260 mm.

Sammenlign våre røntgenenheter

Kontakt oss - vi hjelper deg kjapt og enkelt

Ring oss på tlf 22 07 27 27 eller send epost til utstyrsavdelingen@plandent.no.

SEND HENVENDELSE

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

Ofte stilte spørsmål om røntgen - en hurtigguide

Som diagnostisk hjelpemiddel er røntgenundersøkelser et essensielt verktøy på tannlegeklinikken. I vår røntgenguide finner du svar på ofte stilte spørsmål rundt røntgen, strålevern og opptaksteknikk.
Les mer

Panorama røntgen og CBCT

Plandent fører et bredt utvalg av panoramarøntgen og CBCT. Vi har lang erfaring i å finne den beste røntgenløsningen for tannklinikker over hele Norge. Kontakt oss gjerne for gratis befaring.
Les mer

Intraoralt røntgen

Vår premium intraorale røntgenapparat ProX fungerer sømløst sammen med det avanserte intraorale sensorsystemet ProX kan også benyttes med forforplater og gir bilder av utmerket kvalitet.
Les mer