Gå til hovedinnhold

Lunos®

Bli kjent med med Lunos fra Dürr Dental. Et profylaksesystem utviklet til forebygging og minimal invasiv rengjøring.

LUNOS® – Et strålende smil for alle

Dürr Dental har lansert en komplett luftpolerer som fjerner plakk, misfarging og biofilm, polerer tennene og motiverer pasienten til å ivareta egen munnhelse. Lunos® er utviklet for å kunne gi minimal invasiv behandling uten skader på tenner og gingiva.

Lunos®-systemet har produkter for alle trinn i behandlingen med effektive hjelpemidler for økt pasientkomfort. Samlet er Lunos® systemet både effektivt, skånsomt og virkningsfullt.

INTROTILBUD

Lunos® profylaksepulver

Lunos® profylaksepulver gir en skånsom behandling. Pulveret gir ekstremt lite slitasje på tannemalje og dentin. Det innovative slipemidlet i pulveret, trehalose, er vannløselig, noe som forbedrer både pasientkomforten og beskytter sugesystemet.
Les mer

MyLunos profylakse luftpolerer

Luftpolereren MyLunos® er lett å bruke, og er til god hjelp når du trenger å fjerne misfarging, plakk og biofilm. Avhengig av munnstykket er MyLunos klar for enten supragingival eller subgingival behandling.
Les mer

Lunos tilbehør

Til Lunos systemet har Dürr Dental utviklet en rekke tilbehørsprodukter med meget gode referanser. Blant annet en komfortabel hodestøtte og myke, behagelige velværekluter til pasientene. Alt produsert etter Dürr Dentals gode kvalitetsstandard.
Les mer

-

stripegrey.jpg

Håndstykket er tilgjengelig for turbinkoplinger fra KaVo, Sirona, W&H, Bien Air og NSK.

MyLunos luftpolerer kun kr 9 299,-* ink mva.

* gjelder ved kjøp av 5 pakker a' 4 stk pulver etter fritt valg
Tilbudet gjelder suprasettet og inneholder:

  • Håndstykke
  • Blå pulverbeholder
  • Gentle Clean pulver
  • O-ringsett
  • Vakuumsug
  • Adaptersett for manuell og maskinell bearbeiding

Periosett for subgingivalt bruk kan kjøpes i tillegg, varenr MD172255 kr 6799,- ink mva. Innhold: periospiss, 8 engangs- periospisser, orange pulverbeholder, pulver og kombinøkkel

SE KAMPANJEN I NETTHANDEL

stripegrey.jpg

Om Dürr Dental

Dürr Dental ble grunnlagt i 1941. I 1964 utviklet Dürr Dental verdens første sugesystem som gjorde det mulig å bruke suget når pasienten ligger bakoverlent i tannlegestolen. Ett år senere utviklet Dürr Dental Orotol® - det første desinfeksjonsmiddelet for sugesystemer.

I tillegg til disse oppfinnelsene, har Dürr satt mange standarder for moderne behandling som kan tilskrives selskapets utvikling fra 1941. Dürr Dental Group har rundt 1300 ansatte over hele verden og er representert i 146 land. I 2021 feiret Dürr Dental 80 års jubileum som selskap
Mer fra Dürr Dental - se www.duerrdental.com