Gå til hovedinnhold

Dentapen for anestesi

Sprøyteskrekk er et kjent fenomen, og det bunner ofte i angst for nåler (belonefobi) og eller angst for smerte ved stikk (algofobi). Høres noe av dette kjent ut for deg? Da kan nye Dentapen være en god løsning!

Dentapen-banner-1920x400.jpg

Anestesi uten smerte - Dentapen

Med et datastyrt injeksjonsapparat som Dentapen kan du tilby dine pasienter tilnærmet smertefrie «stikk». Dentapen gir en jevn og forsiktig injeksjon og dine pasienter vil oppleve bruk av Dentapen som mindre smertefullt og skummelt enn den tradisjonelle karpylesprøyten.

Dentapen liggende.png

En løsning for sprøyteskrekk

Ofte har du kanskje pasienter med dårlige erfaringer fra f.eks vaksinasjon, blodprøvetaking eller som er generelt engstelige. Andres skrekkhistorier kan lett overføres til bekymrede personer.

Skrekken kan resultere i at pasientene unnlater å gå til tannlege, «skulker» eller møter mer eller mindre preget av angsten. Noen har også en medfødt overfølsomhet for smerte.

Pasienter som er redd for sprøyter er som regel også redd for smerte, så anestesi er ofte nødvendig, men også vanskelig.

SPØR OSS OM ANESTESI

Vi har gode erfaringer med Dentapen. Lett å lære i forhold til ulike moduser og farger. Gir godt tilslag på anestesi, og opplevdes ikke smertefullt for pasienten.

- Tilbakemelding er fra vår testtannlege

Dentapen-tabell.jpg

Hvilke fordeler får du med Dentapen?

Dentapen er en liten og lett enkel sprøyte som ikke oppleves skremmende, tvert imot!

  • Dentapen er lett å lære og er relativt lydløs.
  • Du kan enkelt velge mellom rask (30 s/ml) , medium (60 s/ml) og sakte (90 s/ml) injeksjon.
  • God ergonomi, med Dentapen trenger du ikke bruke noe kraft for å injisere. Den datastyrte trykksensoren justerer selv injeksjonshastigheten avhengig av motstanden i vevet.
  • Dentapen passer til alle teknikker, karpyler og kanyler.
  • Med Dentapen har du muligheten for aspirasjon.
  • Batteridrevet og trådløs, ingen forstyrrende ledning.

Kontakt oss - vi hjelper deg kjapt og enkelt

Ring oss på tlf 22 07 27 27 eller send epost til utstyrsavdelingen@plandent.no.

SEND HENVENDELSE

stripegrey.jpg

Du kan også lese mer om

Smittevern, stikkskader og avfallshåndtering på tannklinikken

Hvordan skal tannklinikken forholde seg til smittevern, stikkskader og avfallshåndtering?
Les mer

Lysten på lystgass?

Hvilke fordeler er det ved å tilby lysgassbehandling ved klinikken. Vi har intervjuet Arne Jacobsen, som har lag erfaring i den type behandlig og synes flere bør vurdere dette fantastiske verktøyet.
Les mer

Bør man eie eller leie utstyr?

Hva er forskjellen på leie og eie utstyr. Hva passer for meg og min klinikk? Vi har spurt Kari Thorvaldsen i De Lage Landen om å fortelle oss fordeler og ulemper med å leie dentalt utstyr.
Les mer