Gå til hovedinnhold

Digital og IT support

Vi tilbyr supportavtale for kunder som har fått levert og installert programvare fra Plandent. Det sikrer rask og kvalifisert hjelp pr. telefon eller ved fjernstyring. En trygghet for ditt digitale system på klinikken.

Digital-support2.jpg

Digital Support

Trygghet for ditt digitale system på klinikken

  • Support på IT løsning: Vi er alltid klare med riktig maskinvare- og programvareløsninger for din klinikk, enten det er en server, brannmur, PC, arbeidsstasjon, skriver eller skanner. Vi tilbyr også en helhetlig helsesjekk av klinikkens IT-utstyr. For kunder som har fått levert og installert programvare fra Plandent kan vi tilby gode supportavtaler
  • I den daglige driften vil det kunne oppstå feil og utfordringer knyttet til ulike programvarer, og supportavtalen gir deg en mer forutsigbar drift på klinikk eller laboratoriet. Det sikrer rask og kvalifisert hjelp pr telefon og/eller fjernstyring og gir deg som kunde ubegrenset support i hele avtaleperioden.

Ta kontakt per telefon 22 07 27 00 eller e-post digital.support@plandent.no

Fjernstyring for kunder tilknyttet Norsk HelseNett, ConnectWise hjelp.nhn.no

Fjernstyring for kunder tilknyttet åpent nettverk, Teamviewer

Les mer om fjernstyring og RMM overvåkning

Kontakt oss - teknisk service Vi finner en løsning for deg

Ta kontakt med oss i Plandent hvis du trenger råd eller service. Som alltid, fokuserer vi på å hjelpe deg raskt og effektivt med tekniske problemer.

Kontakt vår serviceavdeling på 22 07 27 07 eller send en e-post til service@plandent.no

Hva inneholder en supportavtale fra Plandent?

  • konkurransedyktige priser
  • redusert timepris
  • sjekk av server 2 ganger pr. år
  • telefonsupport
  • garantert responstid.

stripegrey.jpg

Se også..

Fjernstyring og RMM overvåkning

På flere produkter kan vi koble til utstyret ditt via nettet og starte feilretting nesten umiddelbart. Les mer om Clinic Management og RMM overvåkning.

Les mer..

IT hardware & programvare

PlanIT gir support til over 900 tannklinikker i Norge. Vi tilbyr supportavtale, hardware og programvare til din tannklinikk.

Les mer..

Opus Journalsystem

Opus Dental håndterer hele flyten på klinikken fra registrering og innkalling av pasienter, via effektiv journalføring i behandling - helt til pasienten betaler.

Se mer om Opus Dental

Romexis bildebehandling

Planmeca Romexis er det mest omfattende bildebehandlings-programmet for 2D- og 3D-bilder og oppfyller alle bildbehandlings-behov som finnes på en klinikk uavhengig av utstyr

Bli kjent med Romexis