Gå til hovedinnhold

Klinikkdrift anno 2023

Vi spurte våre kunder - Hva vil du høre mer om i 2023? Til svar fikk vi "Hvordan kan vi bli mer effektive på klinikken og samtidig spare kostnader?" Dette har vi lyttet til. Den 28. mars inviterer vi til et Gratis heldagskurs med spennende tema som svarer på denne problemstillingen. Vil du vite mer? Bli med på en spennende dag som gir deg noen verktøy for en mer effektiv hverdag på klinikken.

Pris GRATIS inkl lunsj.

Kurset er gjennomført!

Foreleser

Foredraget holdes av våre dyktige produktansvarlige innenfor ulike områder som PlanOrder, Romexis, IT, røntgen med mer.

Fra Opus kommer Jarle som vil fortelle mer om det du kanskje ikke var klar at Opus kan hjelpe deg med i hverdagen.

I tillegg får vi besøk fra Marianne i DLL som vil snakke om hvorfor skal man benytte finansieringsløsninger og hva bør man tenke på i forhold til forsikring.

Informasjon

Klinikkdrift anno 2023 – hvordan bli mer effektiv og samtidig spare kostnader

Gratis heldagsseminar med mange spennende fagområder.

Målgruppe: Dette seminaret passer for alle som jobber på tannklinikken uavhengig om du er tannlege, tannhelsesekretær, tannpleier, resepsjonist, klinikkleder eller annet.

  • Digital teknologi, hva skjer i markedet og hva kan vi forvente oss
  • Planmeca Romexis, digital arbeidsflyt
  • Bli mer effektiv med Opus tilleggstjenester, e-timebok, ankomstregistrering, e-resept og økonomimoduler
  • PlanOrder, elektronisk bestilling og lagerstyring
  • Plandent IT tjenester
  • Finansieringsløsninger fra DLL, Hvorfor benytte finansiering? Hva med forsikring?
  • GDPR og strålevern, hvilke regler gjelder for tannklinikker
  • Service på dentalt- og medisinskteknisk utstyr, hvilke regler gjelder for tannklinikker
  • Spørsmål, diskusjon og oppsummering

Knapp nettside rosa web.png

Det blir servert snacks og drikke underveis. Vi gjennomfører 4 ulike kurs i Østensjøveien 27 denne dagen hvor alle som er på kurs møtes til en felles lunsj midt på dagen og besøk i utstillerområdet.

Vel møtt til en hyggelig dag hos oss i Plandent.

Utstillere og samarbeidspartnere

Dll logo

7.jpg

Opus.jpg

stripegrey.jpg

Se mer..

Free-Hand Composite Hands-On Kurs

Vi inviterer til heldagskurs med Tannlege Sebastian Däröste hvor det blir fokus på veiledning og praktisk trening i å jobbe med anteriorkompositt med frihåndsteknikk. Kurset vil dekke teori og hands-on trening i emner som valg og bruk av frihånds-, IMT- og porselensteknikker, valg av farge, lukking av diastema, sorte triangler, fasader, ideell etterbehandling for å øke holdbarheten, og vanlige feil.
Les mer

Varm Guttaperka rotfyllingsteknikk med spesialist i endodonti Unni Endal

Bli med på halvdagskurs med endospesialist Unni Endal i varm guttaperka rotfyllingsteknikk. Dette er et kurs for deg som ønsker en innføring i en rotfyllingsteknikk som gir et tettere resultat i de fleste kanaler enn en kald lateralkondensering kan tilby. Du vil bli mer komfortabel med den varme teknikken etter å ha trent på dette i tannmodeller og ekstraherte tenner. Slik blir vi alle tryggere på teknikken før den benyttes i praksis.
Les mer

For tannhelseskretærer - Kirurgi og hygiene på klinikk, heldagskurs

Vi inviterer alle tannhelsesekretærer og klinikkassistenter til heldagskurs hos oss i Plandent den 28. mars. Temaet for dagen er kirurgi og hygiene på klinikk. Vi tar for oss en rekke tema og det blir også mulighet for hands-on trening underveis. Vi byr på felles lunsj og et stort utstillerområde. Vel møtt til en hyggelig dag hos oss i Østensjøveien 27 i Oslo
Les mer

Arctic Biomimetic hands-on kurs - en grundig innføring i prinsipper, protokoller og materialer.

På vegne av tannlegene Petter Gjessing, Jørgen Løvdal og Christoffer Andresen i Arctic Biomimetic inviterer vi til heldagskurs i BRD. Biomimetisk tannbehandling har som mål å restaurere tannens naturlige fysiske og mekaniske egenskaper gjennom vanntette protokoller som er tuftet på et evidensbasert grunnlag. Gjennom dagen får du en grundig innføring i prinsipper, protokoller og materialer.
Les mer