Gå til hovedinnhold

Tannhelsesekretærens rolle under kirurgisk oppdekking

Bli trygg på kirurgisk oppdekking. Vi inviterer til kurs for tannhelsesekretærer som ønsker å styrke sin kompetanse innen kirurgisk oppdekking på tannklinikken. Kursholdere går grundig igjennom prosedyrer, forståelse for viktigheten av hygiene, håndtering av instrumenter og kirurgisk oppdekking på tannklinikken steg for steg. Samt går vi igjennom håndtering av risikoavfall og ergonomi under assistering.

Pris 1 498,-

Foreleser

Kurset avholdes av Ottilia Däröste og Linda Nilsen i Plandent. Begge har mange års erfaring fra klinikk hvor de har bistått med kirurgi og har holdt flere kurs i emnet.

Informasjon

Målgruppe

Dette kurset er rettet mot tannhelsesekretærer som allerede har grunnleggende kunnskap innen tannhelse og erfaring fra klinikk. Det er også egnet for tannhelsesekretærer som ønsker å oppdatere og forbedre sine ferdigheter innen kirurgisk oppdekking.

Knapp nettside rosa web.png

Kursinnhold

Hva inneholder ett kirurgi rom?

Enkel kirurgisk oppdekking
Deltakerne vil få opplæring i prosedyrer for enkel kirurgisk oppdekking.

Kirurgisk utstyr
Deltakerne vil lære om instrumenthåndtering, rutinemessig vedlikehold og sterilisering av det kirurgiske utstyret for å sikre en trygg og effektiv arbeidsflyt.

Kirurgi kassett
Hva inneholder en kirurgi kassett?

Tips og triks
I denne delen av kurset vil vi dele praktiske tips og triks som vil hjelpe tannhelseteamet til bedre rutiner og renhold. Vi går også igjennom risikohåndtering og ergonomiske hjelpemidler

Kurset "Tannhelsesekretærens rolle under kirurgisk oppdekking" vil gi deltakerne nødvendig kunnskap og ferdigheter for å kunne utføre oppgavene sine på en trygg og profesjonell måte under kirurgiske inngrep på tannklinikken.

Det vil bli lett servering underveis. Påmeldingen er bindende. En eventuell avbestilling må skje senest en uke før kurset starter.

Dato

tirsdag 24. oktober 2023 14.00 - 18.00

OSLO | Plandents lokaler, Østensjøveien 27, 0661 Oslo | Vis kart

stripegrey.jpg

Se mer..

3Shape kurs - Basic

Er du nybegynner eller har begrenset erfaring med intraoral skanning? Vårt "Kom i gang kurs" er et lavterskel tilbud som vil gi deg verktøyene for hvordan du kan bruke 3Shape skanneren din på best mulig måte i klinikken.
Les mer

LM-Activator Hands-On Course in Caserta, Italy

LM-Dental™ are happy to announce that they will organize an international hands-on course for LM-Activators™ together with Dr. Pellegrino. The course will be held at Dr. Pellegrino's dental clinic in Caserta, Italy from 24th to 25th (26th) of November 2023.
Les mer

Dr. Ian Buckle - Essential Dentistry Seminar Course

Som samarbeidspartner av Dentanet og The Essential Course Hands-on Series - et opplæringprogram over tre to-dagers kurs som lærer tannleger hvordan de skal undersøke, diagnostisere, planlegge og behandle hver pasient, har vi gleden av å invitere deg til et innføringskurs til kursprogrammet og gi en oversikt over hvordan hver modul bygger videre på den forrige for å skape en komplett filosofi.
Les mer