Gå til hovedinnhold

Strålevern og Opptaksteknikk

Årlig repetisjon av strålevern for tannklinikk er pålagt av DSA. Bli med på kurs i strålevern og opptaksteknikk lokalt og lær om god bildekvalitet, hvordan røntgenstråler påvirker pasienter, oppgaver for strålekoordinator osv. Få verktøypakken for optimal bildekvalitet.

Pris 1498,- pr person

Foreleser

Kurset vil bli gjennomgått av produktspesialist Roger Rasmussen

  • Roger Rasmussen er produktspesialist på digital røntgen, panorama og CBCT og har opparbeidet seg solid kompetanse gjennom lang erfaring fra over 20 år i Plandent. Roger kan hjelpe til med alle typer digitale spørsmål.

Informasjon

I kurset for strålevern vil vi gjennomgå følgende tema.

  • Bli kjent med bakgrunnen for strålevern, hvordan røntgenstråler påvirker våre pasienter, oss selv og våre bilder.
  • Hva er viktig å tenke på for å oppnå god bildekvalitet, hvordan kan vi påvirke dette?
  • Hvordan bruke målerapporter av røntgenapparatene til å optimalisere bildene?
  • Hva er stråleverskoordinators oppgaver?
  • Sammen med gjennomgang av opptaksteknikk for intraorale- og panoramabilder får dere verktøyene for å øke bildekvaliteten på klinikken.

Enkel servering av mat og drikke fra 14.30. Kurset starter presis klokken 15

Årlig repetisjon i strålevern er pålagt av DSA.

Kurset gjennomføres på 1t og 30 min. Kurset er personlig og alle deltakere vil motta kursbevis i etterkant.

Eventuelle spørsmål til kurset kan rettes til cecilie@plandent.no. For spørsmål vedr. innhold i kurset kan roger.rasmussen@plandent.no kontaktes

NB!

I samme lokale vil det etter strålevernskurset bli bespisning og det vil bli arrangert en 2-timers presentasjon av intraoral skanning og 3D-print live med alle tips og tricks. Alle deltakere på strålevernskurset er velkomne til å delta på bevertning og presentasjon uten ekstra kostnad.
(Huk av for dette i påmeldingsskjemaet om dette er aktuelt for deg)

Knapp nettside rosa web.png

Dato

onsdag 14. juni 2023 15.00 - 16.30

TROMSØ | Clarion Collection Hotel With, Sjøgata, 9291 Tromsø | Vis kart

tirsdag 22. august 2023 15.00 - 16.30

TØNSBERG | Quality Tønsberg, Ollebukta 3 , 3126 Tønsberg | Vis kart

torsdag 24. august 2023 15.00 - 16.30

GJØVIK | Clarion Collection Hotel Grand, Jernbanegt. 5, 2821 Gjøvik | Vis kart

stripegrey.jpg

Se mer..

Webkurs: Kurs i Strålevern

Vi ønsker velkommen til et splitter nytt strålevernkurs for tannhelsepersonell. Årlig repetisjon av strålevern for tannklinikk er pålagt av DSA. Gjennom dette kurset vil du lære om hvordan du kan forbedre bildekvaliteten på din klinikk, samt hvordan du kan håndtere strålevern på en sikker og effektiv måte. Du vil også få verktøyene du trenger for å utføre rollen som strålekoordinator.
Les mer

Lofoten Weekend Special - Ortho Resto kursreise

Sammen med Tannlege Sebastian Däröste inviterer vi deg til å delta på Lofoten Weekend Spesial. Kurset vil ha fokus på veiledning og praktisk trening i å jobbe med alignere og andre ortodontiske behandlinger. Du vil få hands-on trening og nyttige tips i det som blir gjennomgått i teoridelen. I tillegg til kurs, vil reisen inkludere hotellovernattinger i vakre Svolvær, privat fisketur og middager på lokale restauranter med mer.
Les mer

SkanNight - digitale redskaper gir bedre effektivitet

Dette visste du kanskje ikke om skanning på klinikken. Kom, bli med Plandent på en reise i digital arbeidsflyt fra scanning til 3D-print. Bli med på vårt live kurs og se det beste av hva en intraoral skanner kan gjøre på din klinikk. Vi gir deg en to timers demo med besøk av ekspert  hvor du får nyttige tips som kan være til god hjelp ved skanning i arbeidsdagen. Arrangementet er gratis og vi byr på mat og drikke.
Les mer