Gå til hovedinnhold

SkanNight - digitale redskaper gir bedre effektivitet

Dette visste du kanskje ikke om skanning på klinikken. Kom, bli med Plandent på en reise i digital arbeidsflyt fra scanning til 3D-print. Bli med på vårt live kurs og se det beste av hva en intraoral skanner kan gjøre på din klinikk. Vi gir deg en to-timers demo med besøk av ekspert hvor du får nyttige tips som kan være til god hjelp ved skanning i arbeidsdagen. Arrangementet er gratis og vi byr på mat og drikke.

Pris GRATIS inkl bevertning

Foreleser

Presentasjon vil holdes av fagspesialister på skanning og 3D-print.
Representanter for 3Shape og Sprintray vil være til stede og vi får også besøk av lokal ekspertise.

Informasjon

Kom og bli med Plandent på en reise i digital arbeidsflyt fra scanning til 3D-print. Bli med på et live kurs og se det beste av hva en intraoral skanner kan gjøre på din klinikk.

Program for kvelden

Sulten og tørst, som du kanskje er, kommer du til dekket bord. Kvelden starter med å øke energinivået med servering og vi byr på noe ekstra godt i glasset.

I kveldens gratispresentasjon viser vi hvordan en 3Shape TRIOS 3 eller nye TRIOS 5 gir utvidede muligheter og øker effektiviteten sammen med tilleggsmodulene Smile Design, Treatment Simulator og Patient Monitoring.

I neste steg viser vi live hva en 3D-printer fra Sprintray kan produsere og hvilke muligheter dette gir.

Her blir det live skanning og 3D-printing for å gi det mest realistiske innblikket i hvorfor digitale hjelpemidler er enklere og bedre.

Dette blir en unik anledning til å få en demonstrasjon i digital arbeidsflyt!

Vi vil samtidig kunne gi deg gode tilbud på kjøp, leasing eller vår egen ScanDeal som gir deg en skanner for kun 10.000,-

Arrangementet er gratis for deg som deltaker, men vi trenger påmelding for å beregne mat og drikke.

NB!

I samme lokale vil det før seminaret bli avholdt kurs i strålevern. Årlig repetisjon av strålevern for tannklinikk er pålagt av DSA. Benytt gjerne muligheten til å få med deg begge deler på samme dag. Strålevernskurset starter klokken 15 og varer i 1,5 time.

(Huk av for dette i påmeldingsskjemaet om dette er aktuelt for deg)

Knapp nettside rosa web.png

Dato

onsdag 14. juni 2023 16.30 - 19.00

TROMSØ | Clarion Collection Hotel With, Sjøgata, 9291 Tromsø | Vis kart

tirsdag 22. august 2023 16.30 - 19.00

TØNSBERG | Quality Tønsberg, Ollebukta 3 , 3126 Tønsberg | Vis kart

torsdag 24. august 2023 16.30 - 19.00

GJØVIK | Clarion Collection Hotel Grand, Jernbanegt. 5, 2821 Gjøvik | Vis kart

Utstillere og samarbeidspartnere

stripegrey.jpg

Se mer..

Strålevern og Opptaksteknikk

Årlig repetisjon av strålevern for tannklinikk er pålagt av DSA. Bli med på kurs i strålevern og opptaksteknikk lokalt og lær om god bildekvalitet, hvordan røntgenstråler påvirker pasienter, oppgaver for strålekoordinator osv. Få verktøypakken for optimal bildekvalitet.
Les mer

Clear Aligner Therapy

Benytt sjansen den 24.mars til å lære fra 2 av Norges mest erfarne aligner-tannleger og estetikere. Kurset er svært klinisk rettet, gir en mengde “tips og triks” og vil garantert ta deg til «The Next Level»,
Les mer

Lofoten Weekend Special - Ortho Resto kursreise

Sammen med Tannlege Sebastian Däröste inviterer vi deg til å delta på Lofoten Weekend Spesial. Kurset vil ha fokus på veiledning og praktisk trening i å jobbe med alignere og andre ortodontiske behandlinger. Du vil få hands-on trening og nyttige tips i det som blir gjennomgått i teoridelen. I tillegg til kurs, vil reisen inkludere hotellovernattinger i vakre Svolvær, privat fisketur og middager på lokale restauranter med mer.
Les mer

Webkurs: Kurs i Strålevern

Vi ønsker velkommen til et splitter nytt strålevernkurs for tannhelsepersonell. Årlig repetisjon av strålevern for tannklinikk er pålagt av DSA. Gjennom dette kurset vil du lære om hvordan du kan forbedre bildekvaliteten på din klinikk, samt hvordan du kan håndtere strålevern på en sikker og effektiv måte. Du vil også få verktøyene du trenger for å utføre rollen som strålekoordinator.
Les mer