Gå til hovedinnhold

Påskequiz

Tirsdag 23. mars kl. 11.15-12.00 kjører vi i gang vårt digitale Påskequiz via Kahoot live fra Plandent . Vi inviterer alle på klinikken til en hyggelig påskeavslutning for hele bransjen. Konkurrer mot dine kollegaer og ikke minst resten av Tannhelse-Norge. Hvem går av med seieren og tar hjem premien? Det er selvfølgelig gratis å delta

Pris GRATIS

Foreleser

Ivar og Cecilie i Plandent vil lede dere gjennom alle spørsmålene i Påsequizzen/Kahooten og kåre en vinner. Vi gjør oppmerksom på at vinneren vil få tilsendt premien i etterkant.

Informasjon

Bli med på en annerledes påskequiz!

Vi kan fortsatt ikke møtes som vanlig, det synes vi er leit. Vi vil likevel prøve å gjøre det beste ut av situasjonen vi alle er i. For andre gang gang arrangerer vi en direktesendt kahoot/påskequiz! Sendingen sendes live og alle på klinikken kan være med og spille!

Hva er Kahoot!?

I følge Wikipedia er Kahoot! en spillbasert læringsplattform, brukt som pedagogisk teknologi i skoler og andre utdanningsinstitusjoner. Læringsspillene, "kahoots", er brukergenererte flervalgsquizzer som er tilgjengelige via en nettleser eller Kahoot-appen. Litt enklere sagt er Kahoot! en quiz med spørsmål som har flere svaralternativer. Forskjellen fra en vanlig quiz er at den spilles via mobil, PC eller nettbrett.

NB! Forsinkelse mellom mobil og storskjem/datamaskin.

Dette er et LIVE arrangement. Det vil derfor være noe forsinkelse mellom Livesendingen og mobilen. Dette vil ikke gi noe utslag på svartiden. Du må bare vente litt. Vi prøver å strekke oss etter en forsinkelse på under 10 sekunder.

Dato

tirsdag 23. mars 2021 11.15 - 12.00

Live Digitalt via din PC

Jeg vil spille påskekahoot

Er dere flere på klinikken som skal spille holder det med en pålogging.

Greit å vite før du setter i gang

Hva må man ha for å delta?

For å delta trenger du en skjerm som har internett. Dette kan f.eks være en dataskjerm eller en PC. Denne skal brukes til å se spørsmålene og alternativene. Er dere en gruppe holder det at man deler en PC skjerm. Alle som skal svare må ha egen mobil eller nettbrett for å kunne svare på spørsmålene. (Litt i samme gate som svarometerknappene du ser i spørreshow på TV) Enhetene må være tilkoblet internett (Wifi eller 4G)

Last ned kahoot appen eller skriv inn kahoot.it for å avgi svar. Her logger du inn med GAME PIN (oppgis i Livestreamen) og deretter velger du kallenavn. Du er nå klar til å spille