Gå til hovedinnhold

Biomimetisk behandling av dype og subgingivale lesjoner

Kan vi med høy forutsigbarhet redde tenner med dyp karies fra endobehandling? Bli med på et to timers kurs med tannlege Jørgen H. Løvdahl i Arctic Biomimetics som tar for seg dette teamet og mye mer - hos oss den 8 juni.

Pris 1 450 kr

Foreleser

Tannlege Jørgen H. Løvdahl

  • Odont, UiO 2015
  • Biomimetic Mastership 2022
  • Hovedinteresser i klinikken: Mucogingival kirurgi, BRD og CAD/ CAM
  • Privat praksis ved Bekkestua Tannlegesenter

Informasjon

Kursinnhold

Målgruppe: Tannleger

Bli med oss når vi utforsker hvordan vi behandler utfordrende og kompromitterte tenner med dype og subgingivale lesjoner. Vil du vite hvordan vi med høy forutsigbarhet redde tenner med dyp karies fra endobehandling? Vi har vel alle åpnet asymptomatiske tenner med karies til pulpa hvor nerven er helt intakt og fin, og hvor vi lurer på hva som kunne vært utfallet om vi angrep problemstillingen annerledes. Nøkkelen ligger i å forsegle pulpa mot bakteriell infiltrasjon.

Vi skal snakke om det som nå er blitt et paradigmeskifte innen restorativ odontologi, hvor vi nå heller mer mot såkalt «deep margin elevation» og bondet protetikk heller ennå utføre kirurgisk kroneforlengelser. Vi snakker også om hvorfor vi mener man bør tenke seg om to ganger før man preparer subgingivale kroneprepareringer.

Hva er «Biologic width» og hvorfor er det viktig å kunne noe om? Hvilke periodontale vurderinger bør man foreta seg når man jobber med Restorative tannbehandling?

Dette blir et spennende kurs som jeg gleder meg til å arrangere. Jeg har designet kursinnholdet slik at det skal kunne være en fin påbygning til dem som har deltatt BRD introkurs med Arctic Biomimetics, men at det også skal være både interessant og lærerikt hvis man ikke kjenner den biomimetiske tankegangen fra før.

Knapp nettside rosa web.png

Vel møtt til ettermiddagskurs den 8. juni

Vi byr på mat og drikke under kurset. Mat og drikke fra 16:00, kursstart 16:30
(Bindende påmelding. Faktura blir sendt etter 2. juni.)

Dato

torsdag 8. juni 2023 16.30 - 18.30

OSLO | Plandents lokaler | Auditoriet | Østensjøveien 27, 0661 Oslo | Vis kart

Samarbeidspartnere

Kuraray-logo.jpg

stripegrey.jpg

Se mer..

SkanNight - digitale redskaper gir bedre effektivitet

Dette visste du kanskje ikke om skanning på klinikken. Kom, bli med Plandent på en reise i digital arbeidsflyt fra scanning til 3D-print. Bli med på vårt live kurs og se det beste av hva en intraoral skanner kan gjøre på din klinikk. Vi gir deg en to timers demo med besøk av ekspert  hvor du får nyttige tips som kan være til god hjelp ved skanning i arbeidsdagen. Arrangementet er gratis og vi byr på mat og drikke.
Les mer

Clear Aligner Therapy

Benytt sjansen den 24.mars til å lære fra 2 av Norges mest erfarne aligner-tannleger og estetikere. Kurset er svært klinisk rettet, gir en mengde “tips og triks” og vil garantert ta deg til «The Next Level»,
Les mer

Lofoten Weekend Special - Ortho Resto kursreise

Sammen med Tannlege Sebastian Däröste inviterer vi deg til å delta på Lofoten Weekend Spesial. Kurset vil ha fokus på veiledning og praktisk trening i å jobbe med alignere og andre ortodontiske behandlinger. Du vil få hands-on trening og nyttige tips i det som blir gjennomgått i teoridelen. I tillegg til kurs, vil reisen inkludere hotellovernattinger i vakre Svolvær, privat fisketur og middager på lokale restauranter med mer.
Les mer

Webkurs: Kurs i Strålevern

Vi ønsker velkommen til et splitter nytt strålevernkurs for tannhelsepersonell. Årlig repetisjon av strålevern for tannklinikk er pålagt av DSA. Gjennom dette kurset vil du lære om hvordan du kan forbedre bildekvaliteten på din klinikk, samt hvordan du kan håndtere strålevern på en sikker og effektiv måte. Du vil også få verktøyene du trenger for å utføre rollen som strålekoordinator.
Les mer