Gå til hovedinnhold

Introduksjon til intraoral skanning med tannlege Tina Saad

Er du nysgjerrig på intraoral skanning og er usikker på om det er noe for deg? Kom på introkurs og prøv intraoral skanning hands-on med praktiske øvelser. Denne kvelden kan du teste ut og prøve selv med «egen» skanner under kyndig veiledning av TINA SAAD, tannlege med lang skannererfaring.

Pris 1 498,- pr deltaker

Foreleser

Foredragsholder for kvelden vil være Tina Saad, product specialist i 3Shape og tannlege. Tina har mange års erfaring bak seg som tannlege i HappyDent og Folktandvården i Sverige og som Clinic Advisor i Nordic Smiles. Hun er en dyktig hands-on trener som kan svare på det meste når det kommer til en digital arbeidsflyt på klinikk.

Digital spesialist hos oss i Plandent, Pauline Gradz vil også være tilstede.

Informasjon

Vårt “Kom i gang kurs” er et lavterskeltilbud som vil gi deg verktøyene for hvordan du kan bruke en 3Shape skanner på best mulig måte i klinikken. Hovedvekt er lagt på hands-on trening slik at du skal bli trygg på hvordan er det er bruke en intraoral skanner. Vi skanner på ulike modeller, svarer på dine spørsmål og gir deg kyndig veiledning

Det vil lett servering underveis.

Knapp nettside rosa web.png

Målgruppe

Kurset er ment for tannleger som vurderer skanner og er usikker på om dette er noe for dem, eller tannleger og sekretærer som akkurat har kjøpt skanner og vil komme raskt i gang. Kurset passer også godt til deg som føler du trenger mer trygghet for å kunne bruke skanneren mer regelmessig.

Eventuell avmelding må gjøres en uke før kursstart. Kurset faktureres i etterkant.

Dato

tirsdag 16. april 2024 16.00 - 19.00

KRISTIANSAND: Clarion hotel Ernst, Rådhusgaten 2 | Vis kart

torsdag 25. april 2024 16.00 - 19.00

BODØ: Thon hotel Nordlys, Moloveien 14 | Vis kart

tirsdag 7. mai 2024 16.00 - 19.00

TRONDHEIM: Quality hotel Augustin, Kongensgate 2 | Vis kart