Gå til hovedinnhold

Boneprox analysetjeneste

Boneprox er en digital spesialistklinikk hvor du kan få svar på konsultasjoner fra et ekspertpanel samme dag.

Full-bredde-Boneprox-1920x4.jpg

Boneprox - En spesialist på klinikken hver dag

Boneprox er en digital spesialistklinikk hvor tannhelsepersonell får svar på konsultasjoner fra et ekspertpanel samme dag. Dette kan være f.eks slimhinneforandringer, kliniske bilder, tolkning av CBCT, og panoramabilder med mer. Plandent distribuerer løsningene til Boneprox i Norge.

portal-945x396.jpg

GDPR-sikker oppkobling innenfor Norsk Helsenett

En unik og sikker portal som dekker mange av klinikkens behov når det kommer til spesialisthjelp I portalen kan du som klinikk snakke direkte med fagpanelet. Det kreves ingen installasjoner og portalen er tilgjengelig på alle klinikkens datamaskiner.

Løsningen er sikret med bankID og ivaretar pasientinformasjonen i tråd med GDPR og Norsk Helsenett.

Om Boneprox

Boneprox er i dag en av Skandinavias raskest voksende organisasjoner innen odontologisk radiologi og digitale spesialistkonsultasjoner med norske og svenske spesialister som sitter klare for å ta imot klinikkens henvendelser.

Som medisinsk faglig ansvarlig ser Boneprox til at klinikken dekker kravene på en effektiv og sikker måte, og deres spesialistteam sitter alltid klare for å besvare henvendelsene som kommer inn - noe som innebærer responstid allerede samme dag!

Hjemmeside Boneprox

Tjenester fra Boneprox

Risikoanalyse for benskjørhet

Boneprox analyseverktøy er en patentert metode som analyserer benkvaliteten og risiko for benskjørhet. Metoden baserer seg på bildeprosesseringsalgoritmer og kunstig intelligens som brukes på et digitalt tannrøntgenbilde (bitewing eller periapikal).

På bildet markeres et område, i mandibelens premolarområde, for å måle trabekeltettheten og på den måten finne risikopasienter for benskjørhet.

Mer om tjenesten

CBCT & medisinsk fagansvar

Med en ny CBCT-maskin kommer mange nye spørsmål, prosesser og rutiner på klinikken. Hvem gjør hva? Hvilke godkjenninger behøves? Hvem er medisinsk faglig ansvarlig?

Boneprox hjelper klinikken med kurs og enkel tilkobling til radiolog for CBCT-kunder og klinikker med panorama-apparater. I systemet får du også muligheten til å konsultere andre odontologiske spesialister.

Se hvordan det fungerer

Spesialisthjelpen

Med Spesialisthjelpen kan du enkelt sende henvisninger til spesialister og motta svar raskt og pasientsikkert innen følgende områder. Spesialistene svarer direkte i klinikkens egen Boneprox portal.

  • Radiologi
  • Oral Medisin
  • Endodonti
  • Kariologi
  • Periodontologi
  • CBCT
Kom i gang med spesialisthjelpen

Tilbakemeldinger fra kunder

På klinikken jobber vi selvsagt med å kunne tilby det beste for våre pasienter. Med hjelp av ny teknikk som for eksempel Boneprox, kan vi tilby våre pasienter raskere behandling på en sikker måte ettersom vi kan kommunisere direkte med Boneprox sine spesialister

Hvordan overføre filer fra Romexis til Boneprox?

Risikoanalyse for benskjørhet - hvordan virker det i prakis?

Risikoanalyse for benskjørhet på klinikk

stripegrey.jpg

Mer om digitale tjenester

Romexis bildebehandling

Planmeca Romexis er det mest omfattende bildebehandlings-programmet for 2D- og 3D-bilder som oppfyller alle bildbehandlings-behov man måtte ha på en klinikk uavhengig av utstyr.

Bli kjent med Romexis

PlanCAD Premium

Planmeca PlanCAD® Premium er en enestående programvare for design av tannproteser. Brukervennlighet, et omfattende utvalg av indikasjoner og tilpasningsevne til forskjellige brukerbehov gjør programvaren til et ideelt verktøy for å lage avanserte protetiske arbeider.

Les mer om PlanCAD Premium

3Shape Trios Design Studio

TRIOS Design Studio gjør det mulig for tannleger å designe og frese kroner, implantater, inlays / onlays, fasetter og 3-ledds broer på klinikken i en enkel og integrert arbeidsflyt. Velg om du vil sende direkte til lab eller gjøre design-jobben selv.

Les mer TRIOS Design Studio..

PlanIT - digitale løsninger og support

PlanIT gir support til over 900 tannklinikker i Norge. Vi tilbyr supportavtale, hardware og programvare til din tannklinikk i tillegg til hjelp med digitale løsninger.

Les mer..