TANNLAB blir en del av Plandent

Vi etablerer det mest omfattende dentale tilbudet til det norske markedet
Målet er å gjøre den kliniske hverdagen så profesjonell og forutsigbar som mulig ved å integrere dentalt utstyr, forbruksvarer, programvare og ikke minst oral protetikk, i ett miljø.
Den digitale utviklingen går raskt innen tannbehandling og samarbeidet mellom tannlege og tanntekniker endres. Nye materialer og digitale teknikker gjør at tannteknikeren også får rollen som rådgiver og veileder, i tillegg til produsent. Denne kompetansen og disse produktene vil Plandent tilby sine kunder ved å etablere forretningsområdet Protetikk. Gjennom å slå selskapene sammen, vil vi kunne lede an i den digitale utviklingen på en helt annen måte enn selskapene hver for seg. Vi vil kunne ligge i forkant i den digitale arbeidsflyten, fra røntgenbilde og digital skanning til design og produksjon og sikre sømløse løsninger til det norske markedet. Med Planmecas innovative utviklere på utstyrssiden, unike programvareskapere og Plandents velrennomerte servicenett, sammen med et kompetent og dynamisk miljø i TANNLAB, vil vi skape noe helt nytt. TANNLAB Formidling vil som før tilby protetikk fra sin årelange kinesiske samarbeidspartner, Sunrise Dental Laboratory. Med Opus Systemer i samme eierstruktur, kan dette bli veldig spennende.
Se slides-show fra TANNLAB-dagen nederst på siden, og Tannlabs hjemmeside her.

Våre leveranser til tanntekniske laboratorier
Plandent er en betydelig leverandør til tanntekniske laboratorier i Norge og vi har ambisjoner om å utvikle dette videre. Vi har ca 8000 tanntekniske produkter tilgjengelig på vårt sentrallager og sortimentet utvides stadig. Vårt tannlager i Oslo sikrer rask levering av protesetenner til hele landet. Flere tanntekniske produkter enn noensinne er nå tilgjengelige i vår netthandel med bilde og annen produktinformasjon og vårt kundeservice er bemannet med erfarne medarbeidere som kjenner tannteknikerens hverdag godt. Plandent er også en betydelig aktør i digitaliseringen av arbeidsflyten mellom tannlege og tanntekniker og vi bistår mange laboratorier i deres arbeid for å bli mer digitale. Sammenslåingen med TANNLAB vil gjøre at vi kan bli en enda bedre leverandør og rådgiver til laboratoriene i Norge, fordi vi er enda tettere på utviklingen og har tilgang til enda bredere kompetanse. Vi ser derfor frem til å utvide samarbeidet med våre tanntekniske kunder.

Dine kontakter og relasjon med Plandent, TANNLAB og TANNLAB Formidling vil være som før
Begge TANNLAB-selskapene vil være selvstendige, men vil være knyttet til Plandent som et eget forretningsområde. Du vil møte de samme menneskene og oppleve den samme tette dialogen. For ytterligere spørsmål kontakt Ragnar Pettersson, administrerende direktør i Plandent AS, ragnar.pettersson@plandent.no, tel 908 66 540
Tannlab og Plandent går sammen
Tannlab og Plandent går sammen
En engasjert Marit Øilo forteller om Zirkonia (2)
Pia Selmer-Hansen om digitale avtrykk i praksis
Humor og alvor om kvinnen, med Kjetil Rolness
Feiring med kake
God underholdning på TANNLAB-dagen
Popzilla sto for underholdningen
Perfekt avslutning på kvelden
 
 
 
 
 
Skriv ut