Plandent kundeavtale gir fordeler

Våre kunder gir oss stadig tilbakemeldinger om at de synes det er enkelt og trygt å ha en avtale med oss.

Vi har som mål å gi alle våre kunder god service, riktige produkter, fornuftige priser og høy leveringsdyktighet, slik at de selv kan konsentrere seg om pasientene sine. Mange synes det tar uforholdsmessig mye tid å ”shoppe rundt”, og føler at tiden er mer verdifull å bruke til pasientbehandling. Mange setter pris på å handle av et depot med kontaktpersoner som kjenner dem godt. Gjennom en kundeavtale får du alt dette til ekstra gode betingelser og mange andre fordeler på kjøpet. Jo mer av innkjøpene du samler hos oss, jo større fordeler vil du oppnå.

Plandent AS tilhører Plandent-gruppen, som er den nest største distributøren av dentale forbruksvarer i Europa og den største i nord-Europa. Det gjør oss i stand til å forhandle frem svært gode innkjøpsbetingelser og når du velger å samle dine kjøp hos oss, oppnår du de beste betingelsene.
Kundeavtalen er inndelt i nivåer avhengig av årskjøp av forbruksvarer. Nivåene er; bronse, sølv, gull og diamant. Uansett om det er tannleger som jobber alene og ikke forbruker så mye eller om det er store praksiser med høy omsetning, skal vi kunne tilby et nivå som passer for alle.

Avtalekundene får fast rabatt på forbruksvarer etter hvilket nivå de tilhører, faste supertilbud hver måned og prioritet/rabatt på bla. utlånsutstyr og kurs.

 
 
Skriv ut