Hvem er vi?

Plandent AS, tidligere AS Norsk Dental Depot ble grunnlagt i 1903 av norske tannleger, og aksjeselskap i 1906. I 1918 ble det etablert avdelingskontor i Trondheim og i 1919 i Bergen. I januar 1995 ble AS Norsk Dental Depot et heleid datterselskap av Planmeca OY, Finland. Planmeca OY er en av verdens ledende produsenter av dentalt utstyr med ca 2300 ansatte og en budsjettert omsetning på 6,5 milliarder kroner i 2014. Produktspekteret omfatter pasientstoler, sessler, uniter, operasjonslamper, røntgen (intraoral og panorama), digitale røntgenløsninger inkludert 3D røntgenløsninger og intraorale kameraer. Gruppen har fullservice dentaldepoter i bl.a. Tyskland, Sverige, Danmark, Holland, England og Finland.

Plandent er totalleverandør av tannlegeutstyr og varer til offentlig og privat tannhelsetjeneste, tannteknikere og de odontologiske spesialisttjenester. Plandent har i 2016 kjøpt TANNLAB

Sammen med vårt landsomfattende tekniske serviceapparat gir dette trygghet for kundene, med komplett service- og delelagre i Oslo, Bergen og Trondheim samt reisende serviceteknikere i alle landets fylker.

Plandent AS har ca 115 årsverk, og en omsetning ex. mva på ca 300 mill (2010).

        

 
 
Skriv ut